Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Netflix Berlin Dizi Full İzle! La Casa De Papel Berlin 1. Sezon Tek Parça İzle! Berlin Netflix 1. Sezon 1. Bölüm Full İzle

En sevilen Netflix yapımlarından olan La Casa De Papel oyuncularından Berlin dizisi geldi. 29 Aralık Cuma günü Netflix Berlin yayına girdi. geliyor. Pedro Alonso’nun canlandırdığı La Casa de Papel Berlin’in hikayesi ekrana geldi. Peki, La Casa De Papel Berlin oyuncuları kim? La Casa De Papel Berlin nereden izlenir? İşte Netflix Berlin izle ekranı..

La Casa De Papel oyuncuları en sevilenlerinden Berlin dizisi çıktı. 29 Aralık Cuma günü izleyicilerin beğenisine sunulan La Casa De Papel Berlin dizisi izlenmeye başladı. Milyonların hafızasında yer eden Berlin ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı belli oldu. Netflix tarihinin en başarılı yapımlarından olan La Casa de Papel dizisinin ana isimlerinden Berlin izle ekranı geldi. 29 Aralık Cuma gününden itibaren Netflix platformundan izlenebilen Berlin Netflix bölümleri yayınlandı. Altın çağını yaşayan Berlin, en büyük planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya geldi ve hikaye başladı. İşte Netflix Berlin full izle ekranı..

NETFLIX BERLİN DİZİSİ FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

NETFLIX BERLİN DİZİSİ FULL İZLE

La Casa de Papel hayranlarını heyecanlandıran gün geldi çattı. Milyonların severek takip ettiği dizide Berlin rolüne hayat veren Pedro Alonso yeni adresi Berlin dizisi yayına girdi. La Casa de Papel dizisinin öncesinde yaşananları elen alan Netflix Berlin dizi yayına girdi. Berlin’in La Casa de Papel’deki Profesör’ün ekibine katılmadan önceki dönemlerde suç dünyasındaki dönemini anlatan Berlin dizisi izlenmeye başladı. Altın çağını yaşayan Berlin en büyük planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya geldi ve Berlin hikayesi start aldı.

LA CASA DE PAPEL BERLİN DİZİSİ OYUNCULARI

29 Aralık Cuma günü Netflix adresinde yayına giren Netflix Berlin dizisi izlenmeye başladı. La Casa de Papel ana karakterlerinden Berlin rolüne bürünen Pedro Alonso dizisi Berlin oyuncu kadrosunda Michelle Jenner, Itziar Ituno, Begona Vargas, Tristan Ulloa ve Julien Paschal gibi isimler yer alıyor. Netflix en sevilen yapımlardan olan Berlin ilk planlarını izlemeyi unutmayın. La Casa de Papel soygun ekibinin en önemli karakteri Berlin dizisi tüm bölümleri haberimizde.

DİĞER VİDEOLAR