Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Güçlü kişiliği ile dikkat çeken Akrep erkeğinin özel hayatında çok renkli bir kişiliğe sahip olduğu görülmüştür. İşte Akrep erkeğinin aşk hayatına dair önemli detaylar…

Güçlü kişiliği ile dikkat

Akrep erkeğinin sevdiğini gösteren belirtiler şunlardır:

Sürekli Çabalar

Akrep erkeği, gerçekten sevmediği bir kadına karşı pasif davranışlar sergileyebilir. Örnek olarak tartışmalardan sonra durumu düzeltmek için çabalamaması ya da karşısındakini mutlu etmek için zaman zaman değişik şeyler yapmaması, pasif davranışlar sergilediğini gösterir. Ancak, gerçekten çok seven bir Akrep erkeği karşısındaki kadından uzak kalmaya ve o kadının üzülmesine dayanamaz. Bu yüzden sürekli olarak ilişkisi ve partnerinin mutluluğu için çabalar.

Kıskanır

Akrep erkeği, yalnızca partnerini değil çok sevdiği dostlarını bile diğer kişilerden kıskanacak kadar bağlı bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden Akrep erkeğinin bir kişiyi gerçekten sevdiğini net bir şekilde gösteren şeylerden biri, kıskanıyor olmasıdır. Hayatınızdaki Akrep erkeği sizi kıskanıyorsa, bu durum sizi sevdiğinin işaretidir.

Sürekli Olarak Temas Etmek İster

Akrep erkeği için fiziksel temas, kullandığı sevgi dillerinden bir tanesidir. Bu yüzden Akrep erkeği, sevdiği kadına sürekli temas etmek ister. Saçlarınızı okşaması ya da elinizi tutması gibi küçük temaslar ve masum davranışlar bile sizi sevdiğini gösterir.

Çevreye Karşı Koruyucudur

Akrep erkeği, değer verdiği kişilere karşı “kol kırılır yen içinde kalır” deyimindeki gibi davranır. Yani sevdiği kişinin gerçekten haksız olduğunu bilse bile onu çevreye karşı korumaktan vazgeçmez. Diğer insanların yanında partnerinin yüzüne hatalarını söylemektense o anda koruyucu davranmayı ve baş başa kalınca hataları dillendirmeyi tercih eder.

Özel Günleri Hatırlar

Akrep erkeği, zaman zaman kendi doğum gününü bile unutacak seviyede unutkan olabilir. Bu durumun başka bir nedeni de normalde özel günlere değer vermemesinden kaynaklanır. Ancak, Akrep erkeği gerçekten âşık olmuşsa ve derinden bir sevgi hissediyorsa özel günleri unutmamak için sonuna kadar çabalar. Bu özel günlerde özel hediyeler alır ve güzel sürprizler yapar.

Baskın Davranmaya Çalışabilir

Akrep erkeği derin bir sevgi hissettiği zaman karşısındakini kaybetmekten korkar. Bu kaybetme korkusu zaman zaman bazı yanılgılar yüzünden baskınlık ile ortaya çıkabilir. Bu baskın davranışlar, karşısındakini kaybetmemek ve ilişkinin bozulmaması üzerine olur.

Akrep Erkeği Kıskandığını Nasıl Belli Eder?

Akrep erkeği kıskandığını oldukça agresif bir şekilde belli eder. Bu agresiflik hem söz konusu olabilecek 3. kişiye hem de partnerine yönelik olabilir.

Akrep Erkeği Sevmiyorsa Nasıl Davranır?

Akrep erkeği sevmiyorsa karşısındaki kişiye dengesiz davranır. Çoğunlukla o kişi ile iletişim kurmaktan kaçınır ve bu durum için çeşitli bahaneleri öne sürer.

Akrep Erkeği Kopamaz Mı?

Akrep erkeğinin gerçekten âşık olduğu birinden kopması yıllar alacak kadar zordur. Ancak, uzun süren çabalar sonucunda da o kişi ile olamayacağını anlarsa ve soğursa bir daha bağlanamayacak şekilde o ilişkiden kopar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!