Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Çoğunlukla gür saçlara sahip olan Aslan burcu erkekleri, güçlü bir duruş sergilerler. Orantılı yüz hatları ve dikkat çekici dudaklarıyla bilinirler. Boyları çoğunlukla ortalama düzeydedir. Giyim zevkleri iyidir ve çekici görünürler.

Çoğunlukla gür saçlara sahip

Aslan burcu erkekleri; uzun boylu, geniş omuzlu ve kalın kemikli olabilirler. Açık renk saçlar ve pembe beyaz bir tenleri vardır. İyi gözlem yapabilen gözleri, bakımlı saçları ve gelişmiş kas yapısı onları fark edilir kılar.

Aslan burcu erkekleri dış görünüşlerine önem verirler ve çoğunlukla dikkat çekerler. Kendi çekiciliklerinin farkındadırlar ve bu durum onları gururlu yapabilir. Girdikleri ortamlarda gözler hemen onlara çevrilir ve etkileyici bir yürüyüşleri vardır.

Aslan Burcu Erkeğinin Özellikleri

23 Temmuz ile 22 Ağustos arasında doğanlar, Aslan burcu olurlar. Güneş, bu burcun yönetici gezegenidir. Ateş elementini temsil ederler. Aslan burcu erkekleri, karizmatik ve kendine güvenen kişilerdir. Liderlik özellikleri ile bilinirler ve sosyal ortamlarda dikkat çekerler. Eğlenceli ve sevilen bir karaktere sahiptirler. Sıcakkanlı ve sempatiktirler. Kolaylıkla insanlara uyum sağlarlar. Ancak; sinirlendikleri zaman yıkıcı olabilirler.

Aslan burcu erkeklerinin değerli taşları kuvarstır. “Asla kaybetmem; ya kazanırım ya da öğrenirim” mottosu ile tanınırlar. Pazar günü, şanslı günleridir.

  • Olumlu Özellikler: İyi niyetli ve yardımseverdirler. Başkalarının huzuru ve mutluluğu için çaba harcarlar. Keşfetmeye meraklıdırlar ve yeniliklere açıktırlar. Etkileyici ve güler yüzlüdürler.
  • Olumsuz Özellikler: Bencil olabilirler ve kimi zaman egoist bir tavır sergileyebilirler. Maddi konularda cömertlikleri onları yatırım yapmaktan alıkoyabilir. Sabır sınırlarını zorlayan durumlarda sert bir tavır sergileyebilirler.

Aslan Burcu Erkeğinin Kişisel Özellikleri

Aslan burcu erkekleri liderlik duygusu taşırlar. Sıkça başkalarının yaşamlarına müdahale etme eğilimindedirler. Kibarlıkla karışık bir gurur taşır ve çoğu zaman “Ben yönetirim” anlayışı ile hareket ederler. Liderlik konusundaki yetenekleri belirgindir. Dikkat çekmeyi, odak noktası olmayı ve organizasyon becerilerini kullanmayı severler.

Aslan burcu erkekleri çoğunlukla mantık çerçevesinde hareket ederler. Gururlu olmalarının yanı sıra sevecen ve dikkat çekici yanları vardır. Partnerlerini mutlu etmekte ve insanları eğlendirmede becerilidirler.

Hükmedici bir yapıları vardır ve kararlarının sorgulanmasından hoşlanmazlar. Sert olabilirler; ancak beklenmeyen zamanlarda oldukça ılımlı olabilirler. Dikkat çekme isteklerini giyimleri ve sosyal ortamlardaki aktiflikleri ile belli ederler. Genelde geniş bir sosyal çevreye sahiptirler ve sosyal etkinlikleri severler.

Aslan Burcu Erkeği: Aşk ve İlişkiler

Aslan burcu erkeklerinin aşk hayatları renklidir ve dikkat çekicidir. Kolayca etkileyici olabilirler; ancak kıskanç bir partner ile birlikte olmak ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Gerçek anlamda aşık olmaları önemlidir.

Aslan Burcu Erkeğinin İş Hayatı

Aslan burcu erkekleri iş hayatlarında çalışkan ve başarılıdırlar. Hem kendi hem de iş arkadaşlarının refahını düşünürler. Ticarette ve yöneticilik gibi pozisyonlarda başarı elde edebilirler. Ticaret konusunda yetenekli ve hırslıdırlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!