Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Balık erkeği, Zodyak kuşağının son burcu olduğu için özel hayat konusunda anlaşılması en zor burçlardan bir tanesidir. İşte Balık erkeğinin özel hayattaki tutumunu daha iyi anlamak için belirtiler…

Balık erkeği, Zodyak kuşağının

Balık erkeğinin sevdiğini anlayabileceğiniz belirtiler başlıca şunlardır:

Toplum İçerisinde Yumuşak Davranır

Balık erkeği, normalde çok duygusal olsa da toplum içerisinde değişik bir duvar örerek daha sert ve mesafeli davranışlar sergileyebilir. Ancak, bir kadını gerçekten seviyorsa o kadına karşı toplum içerisinde oldukça yumuşak davranışlarda bulunacaktır.

Hataları Sindirir

Balık erkeği, çok duygusal olduğu için büyük ya da küçük hataları sindirmekte zorlanır. Bu hataları affetse bile sürekli konusunu açabilir. Ancak, gerçekten sevdiği bir kadına karşı hataları sindirmeye çalışır ve konuların üstünü örter.

Sadece Partnerine Değil Partneri İçin Önemli Olan Kişilere de Değer Verir

Balık erkeği, gerçekten sevdiği zaman yalnızca partnerine değil, partneri için önemli olan kişilere de oldukça nazik ve sevecen davranır. Balık erkeği için partnerini annesi, kardeşi gibi aile üyeleri ve hatta değerli dostları bile kıymetlidir. Bu yüzden zaman zaman partnerini memnun etmek için partnerine davrandığı gibi bu kişilere de sevecen davranarak sevgisini ispat eder.

Utanır

Balık erkeği, gerçekten derin hisler hissettiği zaman utanır. Örnek olarak partneri ile fiziksel temas içerisinde olmak yanaklarını kızartabilir.

Balık Burcu Erkeğine Yapılmaması Gerekenler Nelerdir?

Balık erkeğine yapılmaması gereken bazı şeyler bulunur. Bu şeyleri yaparsanız ortada çok büyük bir aşk olsa bile Balık erkeğini kaybedebilirsiniz. Balık erkeğine yapılmaması gereken şeyler başlıca şunlardır:

İhanet Etmek

Balık erkeği için ihanet, affedilmesi söz konusu olmayan bir davranıştır. Bu durumun temel sebebi Balık erkeğinin gerçekten çok sadık olması ve aynı şeyi karşı taraftan da bekliyor olmasıdır. Bu yüzden Balık erkeği ihanete uğrarsa büyük bir haksızlığa uğradığını bilerek hızlıca soğur. Buna ek olarak Balık erkeği ihanete uğradığında soğumasa bile ihanetin bir huy olduğunu bildiği için o kişiyi hayatından çıkarıp hislerini zaman içerisinde bitirmeye çalışır.

Duygularını Yok Saymak

Balık erkeği çok duygusal olduğu için karşısındaki kişinin bu duyguları anlaması ve bu konuda hassas davranmasını ister. Bu yüzden Balık erkeğinin duygularını yok saymak ya da önemsiz bulmak, Balık erkeğinin o ilişkide yıpranmasına ve kendi benliği yok sayılıyor gibi hissetmesine neden olur.

Dengesiz Davranmak

Balık erkeği, karşısında dengesiz bir partner görürse bu durum karşısında oldukça öfkelenecektir. Bu öfkeden dolayı ilişkide yıkıcı davranışlar sergileyebilir.

Eski İlişkilerden Bahsetmek

Balık erkeği, sevdiği kişiyi oldukça kıskanır. Bu yüzden o kişinin eski ilişkileri hakkında bir şeyler duymaktan hoşlanmaz. Partnerinin ağzından eski ilişkilerine dair olumlu ya da olumsuz bir şey duyması, partnerinin hala o ilişkiyi özlüyor olduğunu düşünmesine yol açacaktır.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!