Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı Kırmızı Alarm: Survivor 2024 Fragman Büyük Kavga Var! Survivor All Star 2024 1. Bölüm Turabi Poyraz Seni Ağlatacağım

İlk bölümü merakla beklenen Survivor All Star 2024 ilk bölüm tanıtım geldi. Survivor mavi ve kırmızı takım kadrosu birbirine girdi. Programın sıkı takipçilerinin dört gözle beklediği Survivor 2024 fragman büyük kavga patladı. Survivor Turabi ve Poyraz yılın ilk kavgasına imza attı. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlıyor? İşte merak edilen Survivor 2024 kadrosu ve Turabi Poyraz kavga detayları..

İlk bölümü merakla beklenen

Acun Ilıcalı kanalı TV8 ekranının en çok sevilen programlarından Survivor yeni dönem resmen başladı. 2024 yılının ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak olan Survivor 2024 kadrosu belli oldu. Milyonların dört gözle beklediği Survivor 2024 fragman izlendi. Yeni yılın ilk günü ekran yolculuğuna çıkacak olan Survivor 2024 Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacıları ekrana geldi. Survivor 2024 kadrosunun en dikkat çeken ismi Turabi ile Poyraz kavgası başladı. Survivor 2024 fragman damga vuran olaylı kavgayı Acun Ilıcalı zor sakinleştirdi. Heyecanı tavan yapan izleyicilerin Survivor 2024 ne zaman sorusu yanıt buldu. Survivor All Star 2024 fragman şaşırtan Poyraz ve Turabi kavgası detayları geldi. İşte Survivor 2024 fragman..

SURVIVOR ALL STAR 204 İLK BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SURVIVOR ALL STAR 2024 OLAY KAVGA

SMS sisteminin kaldırıldığı Survivor 2024 ilk bölüm fragmanı izlendi. 1 Ocak 2024 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak olan Survivor 2024 yarışına olaylı kavga damga vurdu. Acun Ilıcalı Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacılarını ada konseyinde topladı ve her koyunun kendi bacağından asılacağı programın kurallarını aktardı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Survivor All Star 2024 yarışının ilk günü olaylı başladı. Survivor All Star 2024 1. bölümde ödül oyunu alanı karıştı. Survivor 2024 fragman Turabi ile Poyraz kavgası izlendi. Poyraz, “İki aydır bütün saygısızlıkları yapan bu adam” diyerek Turabi’ye ateş püskürdü. Turabi, “Senin biberonunu getirdim” deyince ortalık karıştı. Poyraz’dan, “Seni ağlatacağım” yorumu gelince kimse Turabi’yi tutamadı. Acun Ilıcalı’nın dahi zor sakinleştirdiği Turabi’ye yüzyılın ayarı geldi. Acun Ilıcalı Turabi diye bağırdı ve ses kesildi.

SURVIVOR 2024 KIRMIZI TAKIM KADROSU

Nagihan Karadere

Bozok Gören

Gizem Memiç

Doğukan Manço

Nihat Altınkaya

Pınar Saka

Sercan Yıldırım

Turabi Çamkıran

Berna Gözbaşı

Ersin Korkut

Merve Aydın

Özgür Tetik

Aleyna Kalaycıoğlu

SURVIVOR 2024 MAVİ TAKIM KADROSU

Ogeday Girişken

Yunus Emre

Begüm Yücetan

Seda Ocak

Yasin Obuz

Seda Aktuğlu

Furkan Kızılay

Damla Can

Sahra Işık

Hakan Hatipoğlu

Nefise Karatay

Yiğit Poyraz