Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nakde ihtiyaç duyanlar dikkat! O banka bombayı patlattı… 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisine faiz uygulanmayacak

Merkez Bankası faiz kararları sonrasında kredi faizleri de bir hayli yükseldi. Aktif Bank ise 30 gün boyunca faizsiz 10 bin TL kredi ile nakit ihtiyacı olanlara desteğini açıkladı. İşte Kolay Nakit fırsatının detayları…

Merkez Bankası faiz kararları

Türkiye’de giderek artan faiz ortamında vatandaşların nakit ihtiyaçlarına yönelik kredilere ulaşımı da dolaylı olarak zorlaştı. Artan faiz oranları nedeniyle kredi kullanmak zorlaşırken, bazı bankların düşük miktarda krediler için faizleri tamamen ortadan kaldırmaları ise dikkat çekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından üst üste alınan faiz artırma kararları bankacılık sektörünü de doğrudan etkilemişti. Yükselen faizlere karşın Aktif Bank tarafından 30 gün kadar faizsiz ve masrafsız olarak nakit ihtiyacı olanlara 10 bin TL kredi verilecek.

30 GÜN BOYUNCA 0 FAİZ ORANLARI GEÇERLİ OLACAK!

Aktif Bank çatısı altında faaliyet gösteren ve dijital bankacılık hizmetleri sunan N Kolay üzerinde 10 bin TL faizsiz olarak ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Bu kapsamda 30 gün boyunca faizsiz ve masrafsız olarak kredi geri ödemesi yapılacak.

N Kolay mobil üzerinden de hızlı başvuru adımlarının tamamlanarak krediden herkesin yararlanması sağlanıyor. 10 bin TL’ye kadar Kolay nakit, 30 güne kadar 1 TL bile faiz ödemeden kullanılacak. Faizsiz ve masrafsız ödenebilen kredi, özellikle kısa süreli ve düşük miktarda nakit ihtiyacı olanların işini kolaylaştırıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

30 gün boyunca faizsiz bir şekilde kullanılacak 10 bin TL ihtiyaç kredisine N Kolay web sitesinden veya mobil uygulamasından başvuru yapılabilmektedir. Aktif Bank müşterisi olanlar Kolay Nakit başvuruları onaylandığında paralarını anında hesaplarına aktarılmasını sağlayabiliyor.

Aktif Bank müşterisi olmayanlar, N Kolay mobil zerinden görüntülü görüşme ile müşteri odluktan sonra kurye beklemeden anında paralarını alabiliyor. 10 bin TL’ye kadar kredi kullanımında 30 gün boyunca faizsiz, 30 günden sonra 60 güne kadar uygun faizli olarak kredi geri ödemesi yapılabilecek. 7/24 acil nakit ihtiyaçları için vatandaşların rahatlıkla kredi olanaklarından yararlanması sağlanıyor.