Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünal ailesi Doğa’dan bir canavar yarattı! ‘İntikam’ diye yanıp tutuşuyor… Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ile olay yaratacak!

Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş olan Kızılcık Şerbeti, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile dikkat çekti. Yayınlanacak olan yeni bölümde Doğa’nın resmen saf değiştirdiği görülürken Nursema ile Fatih’in de karşı karşıya geleceğine şahitlik edildi. İşte yeni bölüme dair ayrıntılar…

Senaryosu gerçek bir hayat

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenilerek televizyon ekranlarına taşınan Kızılcık Şerbeti, son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Muhafazakar ve seküler ailelerin birlikte bir yaşam kurma yolunda yaşadıklarını ele alan dizi, konusu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin rol aldığı dizi her hafta büyük bir heyecan yaratırken son olarak yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Bu akşam yayınlanacak olan 45’inci bölümü öncesi izleyicilerini şaşkına çeviren tanıtım videosu ile akışta yerini alan dizi, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Doğa’nın yaşadığı değişimi gören Kızılcık Şerbeti izleyicisi, resmen ikiye bölündü.

DOĞA ALEV’İN YANINDA

İlk sezon Fatih tarafından aldatılan ve her şeyi açığa çıkardığı gece aniden sancılanarak doğuma alınan Doğa, ikiz bebeklerinden birini kaybetmişti. Doğumun hemen ardından boşama davası açan ancak türlü oyunlar ile çocuğundan ayrı kalan Doğa, yeni sezonda bambaşka biri olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Önceki sezona göre daha hırslı ve daha intikam meraklısı bir Doğa’yı seyreden izleyicilerin büyük bir kısmı karaktere destek verirken dizinin 45’inci bölüm fragmanı olay yarattı. Abdullah tarafından aldatılan Pembe Doğa ile Fatih’in evlenmesine izin vermiyor olmasına rağmen gençler bildiklerini okuyarak nikah masasına oturdu. Aile cüzdanını yeniden eline alan Doğa, şimdiye kadar onaylamadığı Alev- Abdullah ilişkisinin yanında yer alacak. Alev’e ‘Artık senin yanındayım’ diyen Doğa’nın Ünal ailesine neler yaşatacağı merak ediliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Rüzgar- Pembe, Ömer- Kıvılcım- Ertuğrul- Nursema- Alev cephelerinin her birinde heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Alev ile Abdullah’ı alt etmek isteyen Pembe ile Rüzgar’ın dostluğu daha da güçlenecek. Öte yandan Kıvılcım’a hastalığı sebebi ile boşandığını itiraf eden Ömer, aşkını Ertuğrul’a kaptırdığına şahitlik edecek. Nursema ile Alev ise hiç beklenmedik bir tartışmanın tam ortasında kalacak. Nursema, Alev’in dükkanını yerle bir edecek.