Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star yarışmacısı Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli?

Geçtiğimiz akşam sezonun ilk tanıtım videosu ile gündeme gelen Survivor, yarışmacı kadrosu ile olay yarattı. Eski şampiyonların da yer aldığı kadronun dikkat çeken isimlerinden biri, Yiğit Poyraz oldu. Peki, Yiğit Poyraz kimdir, ne iş yapar? İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz akşam sezonun ilk

2005 yılından bu yana her sezonu ile reyting listelerini alt üst eden Survivor, bu sezon da gündemden düşmemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomenlerinden oluşan kadrosu ile reytinglerinde ciddi bir düşüş gözlenen fenomen yarışma programı, yeni sezonu ile şimdiden gündemin en çok konuşulan programları arasına yerleşmeyi başardı.

Bu sezon All Star kadrosu ile üstelik de tarihinde ilk kez SMS oylaması olmadan ekranlara gelecek olan Survivor, son olarak tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine çekti. Dün akşam yayınlanan sezonun ilk fragmanı kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başarırken yarışmacılara yönelik sorgulamalar da hız kazandı. Bu kapsamda hayatı en çok merak edilen isimlerden birinin de Yiğit Poyraz olduğu görüldü.

Bir süredir Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Yiğit Poyraz, arama motorlarında ismi en çok sorgulanan Survivor yarışmacılarından biri olarak kayda geçti. Peki, Yiğit Poyraz kimdir, ne iş yapar? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar…

SURVIVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

26 Aralık 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Yiğit Poyraz, Bodrum’da büyümüştür. 2009 yılında Robert Koleji’nde yatılı olarak eğitim görmeye başlayan Poyraz, 2015 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazanmıştır.

Değişim programı ile yaklaşık 1 yıl kadar Sydney Üniversitesi’nde eğitim gören Poyraz, ayrıca 8 yaşından bu yana basketbol oynamaktadır. Poyraz’ın aynı zamanda halaları ile birlikte Amerikan ve İtalyan markalarının ağırlık olduğu bir şirkette tekstil mümessilliği yaptığı bilinmektedir.

YİĞİT POYRAZ SURVIVOR’DA HANGİ TAKIMDA?

Survivor ile yıldızı parlayan Yiğit Poyraz, 2024 sezonunda bir kez daha parkurlarda performans sergileyecek. Poyraz ile birlikte mavi takımda yer alan diğer yarışmacılar ise şu şekilde:

  • Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre, Özgür Tetik, Ogeday Girişken, Sahra Işık, Begüm Yücetan, Seda Ocak, Nefise Karatay, Damla Can, Seda Aktuğlu.