Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 45 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kızılcık Şerbeti 45 Bölüm CANLI İZLE! Show TV Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle Youtube

2023 yılının son bölümü ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 45 bölüm geldi. Cuma günleri zirveyi kimselere kaptırmayan Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Pembe ile Rüzgar anlaşması damga vurdu. Nursema, Fatih ve Mustafa’nın cici babası Rüzgar oldu. Kızılcık Şerbeti Pembe istemediği gelini Doğa’dan bir canavar yarattı. İşte Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 45 bölüm ekranı..

2023 yılının son bölümü

Show TV dizileri listesinde ilk sırada yer alan yayın Kızılcık Şerbeti yeni bölüm geldi. Cuma günleri yayına giren Kızılcık Şerbeti 45 bölüm zamanı geldi çattı. 29 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan Kızılcık Şerbeti son bölüm izle youtube ekranı açıldı. 2023 yılının son bölümü ile ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde yılbaşı coşkusu yaşandı. Kızılcık Şerbeti Apo, Kızılcık Şerbeti Pembe, Kızılcık Şerbeti Rüzgar, Kızılcık Şerbeti Doğa, Kızılcık Şerbeti Alev derken tüm oyuncular masadaki yerini aldı ve yılın son bölümü geldi. 29 Aralık Cuma günü 45. bölümü ile izlenen Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 45 bölüm ekranı geldi. Kızılcık Şerbeti Alev hamlesi yeni bir işbirliği yarattı. İşte Kızılcık Şerbeti 45 bölüm izle full hd tek parça linki..

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE 45 BÖLÜM FULL EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 45 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

2023 yılının son yeni bölümü ile ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti 45 bölüm geldi. 29 Aralık Cuma akşamı yayına giren Kızılcık Şerbeti son bölümde Fatih’in Doğa’yla evlenmesine izin vermeyen Kızılcık Şerbeti Pembe kendi elleriyle bir canavar yarattı. Kızılcık Şerbeti Doğa yeni görüntüsüyle olay oldu. Kızılcık Şerbeti 45. bölüm izle ekranında Ömer’in hastalığından haberdar olmayan Kıvılcım rotayı Ertuğrul’a çevirdi. Ertuğrul’un teklifine olumlu yanıt veren Kıvılcım yeni haberle şoke oldu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Doğa’nın, “Bundan sonra herkes haddini bilecek” sözü damga vurdu. Abdullah ile Alev’in birlikteliğini kabullenemeyen Pembe Rüzgar’la nikah masasına oturdu. Kızılcık Şerbeti Alev Doğa’dan, “Bundan sonra herkes haddini bilecek. Senin soyadın Ünal olana kadar da boşanmaya hiç niyetim yok” teklifi geldi. Doğa’yı metres yapmak isterken Fatih’in nikahıyla şoke olan Kızılcık Şerbeti Pembe Rüzgar’la işbirliği yaptı. Alev ve Abdullah’tan intikam almak için harekete geçen Pembe nikah için hazırlıklara başladı. Kızılcık Şerbeti Doğa dönemi resmen başladı. Alev’i Ünal ailesinin yeni hanımı yapmak için kolları sıvayan Doğa cephesini aldı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kızılcık Şerbeti 45. bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.