Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Star TV Canlı Yalı Çapkını Son Bölüm İzle! Yalı Çapkını 52 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV Yalı Çapkını Full İzle Youtube

2023 yılının son bölümü ile ekrana gelen Yalı Çapkını 52 bölüm geldi. 29 Aralık Cuma günü izlenen Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölümde Suna’nın, “Cebinde para kalmayınca aileni mi harcadın Seyran” sözü olay oldu. Yalı Çapkını Seyran bütün hayatını ortaya döktü. Yalı Çapkını Suna ile Abidin tekrar birlikte oldu. İşte Yalı Çapkını 52 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Star TV canlı Yalı Çapkını son bölüm izle ekranı bekleyen izleyicilere son mesaj verildi. 2023 yılının son yeni bölümü ile ekran macerasına devam eden Yalı Çapkını 52 bölüm geldi. 29 Aralık Cuma akşamı Star TV ekranındaki yerine yerleşen Yalı Çapkını 52. bölüme canlı yayında her şeyi bir bir anlatan Seyran damga vurdu. Babası Kazım’ın önce ablası Suna’yı, daha sonra kendisini Ferit’le evlendirmeye çalıştığını tüm ülke öğrendi. Korhanlar canlı yayında rezil oldu. 29 Aralık Cuma günü yılın son bölümü ile ekrana gelen Yalı Çapkını fragman herkesi şoke etti. Yalı Çapkını son bölüm izleyen seyirciler ekran başında soluksuz kaldı. Bir yandan yeni bölümde yaşanacakları merakla bekleyen izleyiciler bir yandan da Yalı Çapkını 52 bölüm full izle linkini inceledi. Star TV canlı izle Yalı Çapkını yeni bölüme Suna’nın kardeşine, “Cebinde para kalmayınca aileni mi harcadın” sözü olay oldu. İşte dört gözle beklenen Yalı Çapkını 52 bölüm izle full hd tek parça linki..

STAR TV CANLI YALI ÇAPKINI 52 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 52 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Yalı Çapkını 52 bölüm izle full hd tek parça linki geldi. 29 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Yalı Çapkını 52. bölümde Seyran tüm gerçekleri canlı yayında anlattı. Ferit ile nasıl evlendiğini ayrıntılarıyla aktaran Seyran herkesi şoke etti. Korhanların en önemli gecesi bir anda rezillik tablosuna dönüştü. 29 Aralık Cuma akşamı saatler 20.00 olduğunda yeni bölümü yayına giren Yalı Çapkını 52 bölüm ekranında Seyran’ın anlattıkları ülkeyi çalkaladı. Eski aşıklar Suna ve Abidin tekrar bir araya geldi. Hırs uğruna Kaya ile evlenen Suna gerçeklerle bir bir yüzleşmeye başladı. Her şeyin sorumlusu olarak Ferit’i tutan Halis Korhan, Seyran’ın açıklamalarından sonra Ferit’i evden kovdu. Suna’nın kardeşi Seyran’a, “Cebinde para kalmayınca aileni mi harcadın?” sözünü duyanlar heyecandan hop oturup hop kalktı. Yalı Çapkını yeni bölümde Abidin’den Suna’ya, “Seni çok sevdim” itirafı geldi. Suna ve Abidin’i bahçede basan Kaya ne yapacak merak konusu oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası 29 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Yalı Çapkını 52. bölümde..

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Buçe Buse Kahraman

DİĞER VİDEOLAR