Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Kadınının Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Kova kadını hoşlandığı biriyle daha çok zaman geçirmek ve onunla olan ilişkisini derinleştirmek ister. İlgisini, sizinle paylaştığı anlamlı deneyimler ile gösterebilir. Kova kadını ilgisini beklenmedik mesajlar veya jestlerle de gösterebilir.

Kova kadını hoşlandığı biriyle

Zaman geçirmek istediği kişilerle ilgilenir ve onlarla vakit geçirmek ister. Eğlendiği ve kendisini iyi hissettiği kişilere ilgi gösterir. Sizinle vakit geçirmek istiyor ise, size karşı boş olmadığını anlayabilirsiniz. Kova burcu kadını kolaydır. Söz ve davranışları ile duygularını ifade eder. Sevdiğini ve önemsediğini açıkça belli eder.

Kova Burcu Kadınının Özellikleri

Kova burcu kadını, entelektüel zevklere sahiptir. Öğrenmeyi, araştırmayı ve yenilikleri keşfetmeyi sever. Maceraperest ve eğlencelidir. Değişik fikirler üretmeyi ve eğlenceli aktivitelerde bulunmayı tercih eder.

Genellikle kıskançlık hissetmez ve kendisinin de kıskanılmasından hoşlanmaz. Partnerini sıkmaz, özgür bir yapıya sahiptir.

Bağışlayıcı bir yapıya sahiptir. Samimiyetle yapılan özürleri kolayca kabul eder ve barışır. Uzun süre küs kalmaktan hoşlanmaz.

Kova Burcu Kadını ve Aşk Hayatı

Kova burcu, sıradan ilişkilerden uzak durur. Yeni deneyimler arayışındadır ve ilişkisinde de sürekli olarak değişim ve yenilik bekler. Sıkılan yapıları sebebi ile, uzun süreli ilişkilerde bile sürekli yeni deneyimler yaşamak isterler. Rutinden uzaklaşmak, ilişkiyi canlı tutmak önemlidir.

Kova Kadınının Hoşlandığı Erkekler

Kova burcu kadınları; zekaya, eğlenceye, entelektüelliğe ve anlayışa önem verir. Aşırı koşullanmış erkeklerden ziyade, yeniliklere açık erkekleri tercih edebilir.

Kova Burcu Kadınının Hoşlandığı Durumlar

  • Entelektüellik: Kova kadını, entelektüel faaliyetleri ve öğrenmeyi önemser. Değişime ve keşfe olan ilgisi, eğlenceyi ve yeni deneyimleri arar.
  • Eğlendiği ve güldüğü kişilere karşı ilgi gösterir, sevdiğini ve önemsediğini davranışları ile belli eder.

Kova Burcu Kadınının Hoşlanmadığı Şeyler

Kova burcu kadınları mantık temelli hareket ederler ve aşırı duygusallıktan hoşlanmazlar. Abartılı duygusal ifadelerden kaçınılması onların daha rahat hissetmelerini sağlayabilir.

Hediyelerde Kova Burcu Kadını

Maddi değeri olan hediyeler yerine manevi değeri olanları tercih ederler. Onları mutlu edecek hediye seçimleri duygusal ve anlamlı hediyelerdir. Manevi anlamı yüksek ve özel bir hediye onlar için uygun olabilir. Örneğin, iki kişilik bir seyahat, Kova burcu kadınını oldukça mutlu edebilir.

Kova Burcu Kadınının Aşk Halindeki Davranışları

Kova kadınları, farklılıkları ile bilinirler; ancak aşık olduklarında daha farklı bir hal alırlar. Kendi kurallarını bir kenara bırakır ve duygusal anlamda daha açık ve hassas hale gelirler. Olaylara normalde objektif bakabilen bu kişiler, aşk durumunda taraf tutmaktan çekinmezler.

Kova Burcu Kadını Affeder Mi?

Kova kadınları gururludur ve bu nedenle kolayca affetmeyebilirler. Ancak; küslüklerini çözmek için doğru ve açık bir iletişim kurmak çok önemlidir. Onlara samimi bir özürle başlayıp içinizi döktüğünüzde barışa açık olurlar. Özür dilemenin yanı sıra, duyguları ifade etmek de barışma sürecinde önemlidir. Kova kadını, duygular ifade edildiğinde bağışlayıcı ve hoşgörülü bir yapıya sahiptir. Samimiyetine güvendiği birini kolayca affeder ve barışır. Küslükten hiç hoşlanmaz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!