Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzde 60 görme kaybı yaşadı, şikayetçi olmadı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde restoran çıkışı saldırıya uğrayan Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar’ın sağ gözünde yüzde 60 görme kaybı oluştu. Başkan cezaevindeki şahıstan şikayetçi olmadı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde restoran

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar, restoran çıkışında maruz kaldığı saldırı sonucu gözlük camının gözüne batmasıyla ciddi bir yaralanma yaşadı. Aldığı darbe sonucu sağ gözünde yüzde 60 görme kaybı olan Çokyaşar, 2 hafta süren tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

GÖZLÜĞÜN CAMI GÖZÜNE BATTI

Saldırganın daha önce Çokyaşar’la iş ilişkisi olduğu ve maliye incelemesi sonucunda aldığı bir cezayı Çokyaşar’ın neden olduğuna inandığı öğrenildi. Çokyaşar, bu iddiayı reddederek, saldırganın kendisini suçsuz yere hedef aldığını belirtti. Çokyaşar olayı şu sözlerle anlattı: “Ben hesabı ödedikten sonra arkamı dönüyordum ki, bana bir yumruk geldi. Gözlüğümün camı gözüme battı. Şu an 2. ameliyata girmeyi bekliyorum. Şu anda gözümde yüzde 60’lık bir görme kaybı var.” Başkan, saldırganın zanlısını şahsen affettiğini belirtti, ancak kamu davasının devam ettiğini ekledi.