Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Yay erkeği en çapkın burçlardan biridir ve aşk konusunda anlaşılması zor bir burçtur. İşte Yay erkeğinin aşk hayatını daha iyi anlayabileceğiniz bazı bilgiler…

Yay erkeği en çapkın

Yay erkeğinin gerçekten sevip sevmediğini anlamak, zaman zaman zorlayıcı olabilir. Yay erkeğinin sevdiğini gösteren işaretler başlıca şunlardır:

Sadık Davranır

Yay erkeği, flörtöz ve çabuk sıkılan yapısından dolayı sadakat konusunda sorun yaşayan burçlardan bir tanesidir. Ancak, gerçekten bir kadını severse bu sorunu aşar. Bu sorunu aştığı için partnerinin yanlış anlayacağı ve farklı algılanabilecek durumlardan uzak durmaya çalışır.

Partnerini Hayatının Her Alanına Dahil Eder

Yay erkeği, bir ilişkiye başlasa bile derin hisler hissetmiyorsa partnerini eğlence hayatı gibi hayatının çeşitli alanlarına dahil etmekten uzak durabilir. Ancak, karşısındaki kişiye gerçekten derin bir sevgi hissediyorsa o kişiyi hayatının her alanını dahil etmeye çalışır. Yani, özgür bir ruha sahip olduğunu savunarak eğlence hayatında sizinle beraber olmayı reddetmek yerine planlarına sizi de dahil eder.

Dış Görünüşünü Değiştirir

Yay erkeği, kendine has tarzı olan burçlardan bir tanesidir. Bu yüzden Yay erkeği neredeyse kimse için dış görünüşünde değişiklik yapmaz. Ancak, Yay erkeği gerçekten seviyorsa o insanın beğenileri doğrultusunda tarzında çeşitli değişiklikler yapabilir. Bu durum, o insanı çok sevdiğini ve o insanın gözüne de hitap etmek için çaba gösterdiğini işaret eder.

Partnerini Sınar

Yay erkeği, gerçekten sevgi hissettiği zaman bu durumdan dolayı üzülmekten çok korkar. Bu yüzden partnerini sınama eğilimine girebilir. Bu sınavlar, çocukça gibi görünse de kaybetme korkusundan kaynaklanır ve dozunda olduğu sürece sevgi göstergesi olarak kabul edilir.

Detaylara Dikkat Eder

Yay erkeği normalde çok dikkatsiz ve unutkandır. Ancak, hayatında gerçekten sevdiği insana karşı en ufak detaylara bile dikkat eten bir tavır sergiler. Bu yüzden hayatınızdan bir Yay erkeği varsa ve sizinle ilgili en ufak detaylara bile dikkat ediyorsa bu durum, sizi gerçekten çok sevdiğini gösterir.

Zayıf Yönlerini Gösterir

Yay erkeği için hayat, dramatik olamayacak kadar hassas ve eğlencelidir. Bu yüzden Yay erkekleri, zayıf yönlerini saklamayı tercih ederler. Ancak, gerçekten sevdikleri kişilere karşı duygu durumlarından dolayı zayıf yönlerini gösterebilirler.

Yay Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Yay erkeğinin partnerine soğuk davranması, partnerini sevmediğini gösterir. Yay erkekleri, bir kişiden ayrılmak istediklerini açıkça belirtmek yerine soğuk davranarak o kişinin ilişkiyi bitirmesini bekleyebilirler.

Yay Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Etkilenir?

Yay erkeği için karşı cinste fiziksel görünümdeki en önemli nokta vücut hatlarıdır. Yay erkeği daha keskin vücut hatlarına sahip olan, balık etli, orta boylu kadınlardan hoşlanır. Buna ek olarak yüz konusunda ise daha yuvarlak yüz şekline sahip olan kadınları beğenir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!