Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GS FB Süper Kupa Ne Zamana Ertelendi? TFF Süper Kupa Ne Zaman 2023? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Hangi Statta Oynanacak?

İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray’ın iptal edilen Süper Kupa maçı ne zaman, hangi statta oynanacak merak konusu oldu. 29 Aralık Cuma günü yaşanan Suudi Arabistan gerilimi ardından maç hangi tarihe ertelendi araştırıldı. Peki, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman? GS FB Süper Kupa ne zamana ertelendi? İşte yanıtı..

İki ezeli rakip Fenerbahçe

TFF Süper Kupa açıklaması geldi. Son dönemin en tartışmalı günü yaşandı. Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu gecede Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşması iptal edildi. 29 Aralık Cuma günü oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal edildi. Suudi Arabistan başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park’ta oynanması kararlaştırılan FB GS maçı iptal edildi. Maça saatler kala Suudi Arabistan yetkilileri ile Türkiye arasında çıkan kriz çözülemedi. Suudi Arabistan’ın İstiklal Marşı okunmasını istemediği, statta Atatürk formaları istemedi ve “Yurtta sulh cihanda sulh” pankartları nedeniyle karşılaşma iptal edildi. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray ve Fenerbahçe takımları sahaya çıkmadan yurda döndü. Peki, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa hangi tarihe ertelendi? GS FB Süper Kupa ne zamana ertelendi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

FENERBAHÇE GALATASARAY TFF SÜPER KUPA SON DAKİKA

Süper Lig’de yoğun geçen bir dönemi atlatan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa finali ile karşı karşıya gelmesi beklendi. Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe maçı beklenildiği gibi olmadı. Derbide gol sesi çıkmadı. Tüm Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer alan FB GS Süper Kupa maçı iptal edildi. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe takımları Al-Awwal Park’ta stadına çıkmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesi maçı iptal ettirdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç saatlerce görüştü ve maç ertelendi.

GS FB SÜPER KUPA NE ZAMANA ERTELENDİ?

GS FB Süper Kupa ne zamana ertelendi sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için hemen belirtelim ki GS FB Süper Kupa ne zaman 2023 henüz belli değil. TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray ortak kararı ile Süper Kupa finali iptal edildi. Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı hangi statta oynanacak sorusuna ezeli rakiplerden, “Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir” açıklaması yapıldı.