Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Burcu Kadının Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Aslan burcu kadınlarının en belirgin fiziksel özelliği genellikle gür saçlara sahip olmalarıdır. Bu kadınlar koyu ten rengine sahip olurken, yüz hatları genelde yuvarlaktır. Ortalama boylarda olma eğilimindedirler.

Aslan burcu kadınlarının en

Aslan burcu kadınlarının saçları çoğunlukla gürdür ve koyu bir ten rengine sahiptirler. Yuvarlak yüz hatları, dikkat çekici gözleri ve orta boyları vardır. Yiyeceklere düşkünlükleri nedeni ile hafif toplu olabilirler.

Aslan burcu kadını geniş omuzlu ve gelişmiş kaslara sahiptir. Açık renk saçlı olabilirler ve geniş, yuvarlak baş yapıları vardır.

Aslan Burcu Kadını: Özellikleri ve Kişiliği

Aslan burcu kadınları, çekici ve tutkulu bir yapıya sahiptir. Kendilerine olan güvenleri yüksektir ve esprili tavırları ile dikkat çekerler. Mükemmeliyetçi olmaları, bazen zorlayıcı olabilir. Gururlu yapıları onları başkalarından biraz uzaklaştırabilir. Tutkulu ve zorlu kişilikleri, kolayca yaklaşılamayan bir hava yaratır.

Maddi konular Aslan burcu kadınları için önemlidir çünkü; onlar için para, gücün bir sembolüdür. Ancak; cimri değillerdir; ihtiyaç sahiplerine yardım etmekten keyif alırlar.

Sürekli hareket halinde olan Aslan burcu kadınları, farklı sosyal ortamlarda bulunmayı severler ve yeni insanlar ile tanışmak isterler. Arkadaşları onlar için önemlidir; ancak güvenlerinin kötüye kullanılması durumunda, ilişkileri hızla değişebilir.

Aslan burcu kadınları, dürüstlüğe büyük önem verirler. Yalana tahammülleri yoktur ve yalan söyleyenler ile ilişkilerini keserler. Hatalı davranışlara karşı hoşgörülü olmalarına rağmen, sabrı taştığında sert olabilirler.

Aslan burcu kadınları; parlamayı seven, girişken ve kendine güvenen kişilerdir. Kibirli davranabilirler; ancak genellikle sevimli, iyimser ve yardımseverdirler.

Aslan burcu kadınları liderlik özelliklerine sahip olan kişilerdir. “Ben yönetirim” düşüncesi ile aksiyon alırlar. Her konuda odak noktası olmak isterler. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek onlar için önemlidir.

Aslan Burcu Kadınının Olumlu Yanları

Aslan burcu kadınları; girişimci, heyecanlı ve yaratıcıdır. Tutkulu, iyimser ve sadık olmaları ile bilinirler. Yakın çevrelerine önem verirler ve eğlenceli aktiviteleri sevmeleri ile tanınırlar.

Aslan Burcu Kadınının Olumsuz Yanları

Aslan burcu kadınları kibirli olma eğilimleri ile öne çıkar. Bazı durumlarda otoriter ve liderlik özellikleri abartılı olabilir. Bu durum çevrelerindeki insanlar tarafından kibirli olarak algılanabilir.

Aslan Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Doğallığı seven ve samimiyeti önemseyen Aslan burcu kadınları, karşılıklı özgürlüğü ve rahatlığı tercih ederler. Kıskançlık onların ilişki anlayışlarına pek uygun değildir.

Aslan Burcu Kadınının Zayıflaması ve Beslenmesi

Aslan burcu kadınları, kilo alma eğiliminde olan bir yapıya sahip olabilirler. Bu nedenle düzenli spor yapmak onlar için zayıflamanın en önemli yolu olabilir. Ayrıca tatlı, hamur işleri ve yağlı yiyeceklerden uzak durmaları kilo kontrolü açısından önemlidir.

Aslan Burcu Kadınının Giyim Tarzı

Aslan burcu kadınları giyimde kişisel tarzlarına önem verirler. Tarzlarına uymayan parçaları beğenmezler ve giyimlerini kendi tarzlarına göre şekillendirirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!