Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Türkiye’de bitiş zili çaldı! Sezonun son ceketi sahibini buldu… 29 Aralık 2023 MasterChef’te neler yaşandı?

Son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de heyecan dolu anlar yaşandı. Sezonun son şef ceketi için yarışan yarışmacılar tüm yeteneklerini sergilerlerken gecenin sonunda o ceket sahibini buldu. İşte MasterChef’te yaşananlara dair ayrıntılar…

Son olarak dün akşam

Yaklaşık olarak 6- 7 aydır devam eden MasterChef Türkiye’de sona gelindi. Her sene olduğu gibi bu sene de 5 finalistini belirleyen Masterchef Türkiye, son olarak dün yayınlanan yeni bölümü ile Tv8’in yayın akışında yerini aldı.

Hafta boyunca şef ceketlerini giyebilmek adına çetin bir savaş veren MasterChef Türkiye yarışmacıları, son olarak dün akşam tezgahlarının başlarında yerlerini aldı. Geçtiğimiz bölümlerde 4 şef ceketini sahiplerini bulurken dün akşam sezonun son ceketi için performanslar sergilendi. Peki, MasterChef Türkiye 2023 sezonunun son şef ceketi kime gitti? İşte ayrıntılar…

İLK TURDA KIRAN KIRANA YARIŞ

Dün akşam heyecan dolu yeni bölümü ile ekranlara gelen Masterchef Türkiye, izleyicileri tarafından yakından takip edildi. Nerede ise gece boyunca sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan fenomen yarışma programının birinci etabında yarışmacılar yaratıcı tabaklar hazırlamaya çalıştı. Tabakları tek tek değerlendiren jüri üyeleri, puanlamayı şu şekilde gerçekleştirdi:

  • Hasan: 21 puan
  • Eren: 19 puan
  • Kıvanç: 23 puan

5’İNCİ CEKET SAHİBİNİ BULDU

Sezonun son şef ceketini kazanabilmek adına ikinci etapta performans sergileyen Kıvanç, Eren ve Hasan, Maksut Şef’in imza tabaklarından olan Kuzugöbeği Mantısı’nı hazırlamaya çalıştı. Mantı tabaklarını tek tek değerlendiren Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, sezonun son kararına imza attı.

Yapılan değerlendirmeler neticesinde 3 yarışmacıya iki etap sonunda verilen toplam puanlar şu şekilde açıklandı:

  • Hasan: 48,5 puan
  • Eren: 47 puan
  • Kıvanç: 47 puan

Yukarıda belirtilmiş olan puanlar neticesinde 2023 MasterChef Türkiye sezonunun 5’inci şef ceketinin sahibi, Hasan oldu. Kendi sezonunun finalisti Kıvanç ile eski şampiyonlardan Eren, yarışmayı 2023 sezonunu 6’ncı olarak bitirmiş oldu.