Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star yarışmacısı Nihat Altınkaya kimdir, kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Her sene olduğu gibi bu sene de milyonlarca izleyici tarafından sabırsızlık ile beklenilen Survivor, All Star kadrosu ile gündeme bomba gibi düştü. Yarışmacıların biyografilerine yönelik sorgulamalar hız kazanırken bu süreçte arama motorlarında adı en geçenlerden biri de Nihat Altınkaya oldu. Peki, Nihat Altınkaya kimdir? İşte ayrıntılar…

Her sene olduğu gibi

Bu sene tarihinde ilk kez SMS’siz bir format ile ekranlara gelecek olan Survivor için geri sayım devam ediyor. Hazırlıkları aylardır devam eden fenomen yarışma programı bu sene All Star kadrosu ile izleyicilerin karşılarına çıkacak. Yayınlanan ilk tanıtım videosu ile şimdiden milyonları heyecanlandırmayı başaran sevilen yarışma programı, arama motorlarına da sık sık konu olmaya başladı.

Survivor All Star kadrosunun üyelerine yönelik sorgulamalar hız kazanırken bu süreçte hayatı en çok merak edilen isimler arasında Nihat Altınkaya’nın da yer aldığı görüldü. Yarıştığı sezonda da gönüllerde taht kurmayı başaran Altınkaya’nın özel yaşantısı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Altınkaya ile ilgili tüm ayrıntılar…

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

28 Eylül 1979 tarihinde Karabükte’de doğan Nihat Altınkaya, aslen Rizelidir. Lisenin sonuna kadar Karabük’te eğitim alan Altınkaya, Karabük Demir Çelik Lisesi’nin ve Emlak Bankası Spor Klubü’nün voleybol takımlarında forma giymiştir.

Bir dönem Ayvalık’ta bir gece kulübünde güvenlik olarak görev yapan Altınkaya, sonrasında İstanbul’a taşınmıştır. Yeni yaşantısında boks eğitimi almaya başlayan Altınkaya, ardından da fotomodellik ve mankenlik yapmaya başlamıştır.

Mankenlik ve fotomodelliğin ardından rotasını oyunculuğa çeviren Nihat Altınkaya, Ekol Drama Sanat Evi’nde eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine ‘Binbir Gece’ isimli dizi ile başlayan Altınkaya, sonrasında ise; ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Menekşe ile Halil’, ‘Yaprak Dökümü’ gibi birçok yapımda rol almıştır.

NİHAT ALTINKAYA EVLİ Mİ?

Survivor 2012’yi şampiyon olarak tamamlayan Nihat Altınkaya’nın özel yaşantısı da izleyiciler tarafından oldukça merak edilmektedir. 2010 yılından bu yana İmre Altınkaya ile evlidir. Çiftin Ayşe ve Melek adlarında iki kızı bulunmaktadır.