Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hisareynspor’dan çok büyük galibiyet!  “2-1”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Hisareynspor ile Karamürselspor çok zorlu bir maça çıktı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Hisareynspor ligde kalma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ederken, Karamürselspor’a normal sezon şampiyonluğu için yara verdi.

Süper Amatör Lig B

2004’LÜ DOĞAN ATTI

Hisareyn Stadı’nda oynanan maçın 12. dakikasında ev sahibi ekip öne geçti. Selçuk Şamlı’nın pasında 2004 doğumlu Doğan Ali Kahveci şık bir vuruşla fileleri havalandırdı. 31’de Karamürsel penaltıdan beraberliği İbrahim ile buldu. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan Hisareyn Selçuk ile karşı karşıya gol kaçırdı, Barkın da yine gole yaklaşan isimdi.

AYNI POZİSYONDA İKİ PENALTI

Maçın 55. dakikasında Karamürsel’de stoper Salih’ten seken top Muhammed Yalçın’a geldi. Muhammed, kaleci Yusuf Akgün’ün müdahalesi ile yerde kaldı. Kazanılan penaltıda topun gerisine Muhammed geçti, vuruşunda kaleci Yusuf topu çıkardı, top tekrardan Muhammed’e geldi ve ilk hareketinde kaleciden topu kurtaran Muhammed bir kez daha Yusuf tarafından düşürüldü ve aynı pozisyon içinde Hisareyn ekibi yine penaltı kazandı.

KARAMÜRSEL YARA ALDI

Bu sezon topun gerisine geçen Ogün, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Kalan sürede Hisareyn, Selçuk Şamlı ve Ogün ile gole yaklaştı, savunmada da Mehmet, İmdat, Hasan Doğan ve Muhammed ile Karamürsel ofans hattına dur dedi. Mücadeleyi 2-1 kazanan Hisareyn puanını 20’ye çıkardı, Karamürselspor ise 37 puanda kaldı.