Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakim Ziyech Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Galatasaray’ın İngiltere’nin Chelsea takımından

Galatasaray’ın İngiltere’nin Chelsea takımından bedelsiz kiraladığı Faslı futbolcu Hakim Ziyech’in, sarı kırmızılı formayla beklenen performansı sergileyememesi ve aradığı ortamı bulamaması sonrasında takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Ziyech, Galatasaray’a katkı sağlayamadığı için menajerine talimat vererek takımdan ayrılmak istediğini iletti. Suudi Arabistan’dan gelen tekliflere sıcak baktığı belirtilen Faslı yıldız, yeni bir maceraya atılmak için harekete geçti.

Sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyemeyen Hakim Ziyech’in, Galatasaray teknik ekibiyle de ayrılık konusunda bir mutabakata varılması bekleniyor. Devre arası transfer döneminde tarafların bir araya gelerek bu konuda ortak bir noktada buluşmaya çalışacağı ifade ediliyor.

Galatasaray cephesi, Ziyech’in ayrılığını değerlendirirken, yeni transferlerle takımın güçlenmesini hedefliyor. Ziyech’in yerine yapılacak olası transferler ise sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.