Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor hazırlık maçında Aslan’ı avladı! “80-82”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan İzmit Belediyespor ilk hazırlık maçında Galasaray’ı 82-80 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper

MAÇ BOYUNCA ÇEKİŞME VARDI

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nda tempo arttırdı. Mavi yeşilli ekibimiz hazırlık maçında Galatasaray ile karşılaştı. Mücadele içinde geçen zevkli maçı İzmit ekibi 82-80 kazandı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde  oynanan hazırlık maçında baştan sonra çekişme hakimdi. Mücadelenin ilk 10 dakikasını İzmit Belediyespor 27-23 önde tamamladı, mavi yeşilliler soyunma odasına ise 48-44 önde girdi.

JAIME NARED OYNADI

Üçüncü çeyrekte biraz aksayan İzmit Belediyespor son çeyreğe 3 sayı farkla, 70-67 geride girerken heyecan içinde geçen son 10 dakikada iyi bir direnç gösteren ekibimiz maçı 82-80 kazanmasını bildi. İki takım sporcuları maçın ardından birbirini kutlarken,  İzmit Belediyespor’un yeni yabancılarından Jaime Nared forma giydi.

HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDECEK

Öte yandan İzmit ekibinin diğer yabancılarının yarın akşam (Cuma) İzmit’te olacağı belirtildi. Kızlar yarın (Cuma) Emlak Konut ile İzmit’te karşılaşacak. 3 ve 6 Eylül’de Kayseri Kupası’na katılacak ve 8 Eylül’de de Fenerbahçe ile yine İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda hazırlık maçında karşılaşacak.