Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul Galata’da yeni yılın ilk gününde şehitlere rahmet, İsrail’e lanet!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Bilal Erdoğan önderliğinde gerçekleşen şehitlere rahmet İsrail’e lanet etkinliğinde Galata Köprüsüne yürünerek Dünyaya seslendi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)

İstanbul’da, sabahın ilk ışıklarında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) önderliğinde ve 308 STK katılımıyla şehitlerimize rahmet israile lanet okundu. Etkinliğe pek çok siyasi ve milletvekili katıldı.

CAMİLERDE BULUŞTULAR

Şehitlere rahmet İsrail’e lanet etkinliğinde onbinlerce kişi sabah namazı için camilerde buluştu. Sabah namazı eda edildikten sonra kortej halinde yürüyüş yapılarak Galata Köprüsüne yüründü.

DÜNYAYA HAYKIRDILAR

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, mitinge katılanlara, “Biz yılın ilk gününün sabahında, İstanbul’dan tüm dünyaya haykırmak istiyoruz. 12 şehidimizi de, Filistin’de yaşananları olup bitenleri görenler olarak haykırmak istiyoruz. Biz bu olup bitenlere kayıtsız kalamayız. Biz Türkiye’de ölen askerlerimizin de, orada ölenlerin de katillerinin aynı olduğunu biliyoruz. Tüm dünyaya hakkı, adaleti haykırmaya devam edeceğiz” diye seslendi.