Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı: TFF Başkanı olsam her şeyi değiştiririm!

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye Futbol Federasyonu’nda mevcut sistemin çökmüş durumda olduğunu belirterek, “Bu sistemi düzeltmek kolay değil. Ben profili çiziyorum. Federasyonun 20 kişilik kadrosu varsa, hiç olmazsa 5’i futbolun içinden gelenlerden olmalı” dedi.

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,

Eski milli futbolcu Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile Suudi Arabistan’da Milli Gazete muhabirinin sorularını yanıtladı Sancaklı, “ Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olmayı düşünür müsünüz?” sorusunu, “Şu an milletvekiliyim, ileride ne olur bilemem ama ben başkan olursam birçok şeyi değiştiririm. Mevcut sistem çökmüş durumda. Bu sistemi düzeltmek kolay değil. Ben yönergeyi çiziyorum federasyonda 20 kişi varsa en azından 5 kişi futbolun içinden olmalı” şeklinde konuştu.

“SPOR VE SİYASET KARIŞIR”

Sancaklı, onca imkâna rağmen birkaçı hariç tüm federasyonların son derece kötü yönetildiğini ve çarenin, ehil kişileri göreve getirmek olduğunu ifade etti. Siyasetin yeri geldiğinde spora karışacağını da söyleyen Sancaklı, “Hani spor ve siyaset karışmaz diyorlar ya, karışır çünkü ben ülkeyi yönetiyorsam spora karışırım. Siyasetçi, kulübün başkanı kim olacak, hangi futbolcu transfer edilecek, ona karışmaz. Geri kalan her şeye karışır” dedi.

“ZATEN KEYFİMİZ DE KAÇMIŞTI”

Saffet Sancaklı, Süper Kupa ile ilgili olarak, “Gerçekten üzücü bir durum. Pankart sıkıntıları olduğunda zaten futbol izleme keyfimiz de kaçmıştı, tadımız da yoktu. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul, Pendik’te düğün konvoyu yaparak
Sıradaki Haber Düğün konvoyu sürücülerine ceza yağdı…