Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Levent Doğan Aydal’dan helallik istedi!

Sanatçı Haluk Levet Lisede öğretmeni olan YRP KBB Başkan Adayı Doğan Aydal’dan helallik istedi.

Sanatçı Haluk Levet Lisede

Kurduğu yardım derneği ile milyonların gönlüne taht kuran Sanatçı haluk Levent, öğrencilik yıllarında başından geçen bir olayı olayı anlattı. 1988 yılında üniversitede öğrenimi gördüğü sıralarda Filistin’e destek vermek için okula bir pankart astığını ve bu nedenler sivil polisler tarafından sorgulandığını ifade etti.

HELALLİK İSTEDİ

Başından geçen olayları anlatan Levent, o dönemin okul müdürü olan ve Şimdilerde Kocaeli Büyüşehir Belediye Başkan Adayı Olan YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’dan da hellalik istedi. Kendisinin yaptığı yaramazlıklardan dolayı çok çektiğini söyledi söyleyen Levent, “Hakkını helal etmesini umuyorum” dedi.

“DÖKTÜĞÜN KANDA BOĞULACAKSIN”

Üniversite döneminde, İsrail askerlerine taş attığı için askerler tarafından yakalanıp dövülen Filistinli genç Vail Cude’nin görüntülerinden etkilendiğini vurgulayan Haluk Levent, iki arkadaşıyla birlikte “İsrail döktüğün kanda boğulacaksın” yazılı bir pankart hazırladığını anlattı. Pankartı Kastamonu Narullah Meydanı’na gizlice astıklarını ileten Levent, ertesi gün sınıfa sivil polislerin geldiğini ve kendisini sorguladıklarını anlattı. Haluk levent, üçüncü üniversiteden de atılma ihtimalinden endişelenerek pankartı astığını kabul etmediğini söylediğini ve bunun sonucunda serbest bırakıldığını iletti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal
Sıradaki Haber Sağlık-Sen’den Vali Aktaş’a Ziyaret