Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile Dizisi Bu Akşam Var Mı? 2 Ocak Aile Bu Hafta Var Mı? Aile Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

2 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek yapımları merak eden seyirciler Aile dizisi bu akşam var mı yok mu sorusuna yanıt aradı. Günün en merak edilen yapımlarından Aile yeni bölüm ne zaman belli oldu. Peki, Aile 27 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

2 Ocak Salı akşamı

Aile bu akşam var mı yok mu merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisinde geri sayım başladı. Büyük final günü için nefeslerini tutan izleyiciler bir yandan Aile yeni bölüm fragmanı incelerken bir yandan da final gününe odaklandı. 2 Ocak Salı gününün gelişiyle yeni bölümleri merak edilen diziler kervanına Aile dizisi katıldı. En son 26. bölüm ile ekranlarda gelen Aile yeni bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Büyük merakla beklenen Aile 27 bölüm izle linki araştırıldı. Peki, 2 Ocak bu akşam Aile yeni bölüm var mı? Aile dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

 

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik gibi isimlerin bulunduğu Aile dizisi yeni bölüm beklenmeye başladı. 2 Ocak Salı günü Show TV yayın akışı araştıran izleyiciler Aile dizisine odaklandı. Hemen belirtelim ki Aile dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. 2024 yılbaşı tatiline giren yapımlardan olan Aile dizisi yeni bölümü 9 Ocak Salı günü ekranlara gelecek. 2024 yılbaşı tatili nedeniyle bu hafta ekranlara ara veren Aile dizisi yerine ünlü Türk filmi Kapıcılar Kralı yayınlanacak.

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA 

Show TV salı yapımlarından olan Aile 26. bölümde Devin’in hamile olduğu ortaya çıktı. Soykan ailesinde bebek sevinci yaşandı. Bir yandan Aslan ve Devin ilişkisi masaya yatırılırken bir yandan Aslan Soykan düşmanları harekete geçti. Son bölümde, “Aslan da tadacak evlat acısını demek ki!” sözü duyuldu. Aile dizisi Cihan Soykan’ın tehdit ettiği Hülya Soykan her şeyi açıklamaya mecbur kaldı. Aslan, “Ben o sofraya sadece anamla otururum, o adamın karısıyla oturmam” deyip resti çekti. Aile dizisinde Cihan Soykan yıllar önce herkesin gözü önünde karısı gencecikken Hülya’nın kocasının ona yaptıklarını ortaya çıkardı. Salı günleri yayınlanan Aile dizisi 27. bölüm 9 Ocak Salı günü ekranda..

2 OCAK SHOW TV YAYIN AKIŞI

12.30 Aslı Hünel ile Gelin Evi

15.00 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

18.45 Show Ana Haber

20.00 Kapıcılar Kralı

21.45 Avanak Abdi

23.30 Kapıcılar Kralı