Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 PUAN DURUMU! Kanal D Gelinim Mutfakta Altını Kim Aldı? 2 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

2024 yılının ilk haftasına start veren Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün sona erdi. Haftanın ikinci bölümü ile ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1292. bölüm birincisi belli oldu. 2 Ocak Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümde altını kim aldı açıklandı. Peki, 2 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 puan durumu..

Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyiciye son durum mesajı geldi. 2024 yılının ilk haftası yarışmaya devam eden Gelinim Mutfakta gelinleri ve kayınvalideleri maceraya devam etti. 2 Ocak Salı günü yayınlanan altın yarışmasında birinci belli oldu. Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 puan durumu merak eden izleyiciler son durumu mercek altına aldı. Bir yandan Gelinim Mutfakta puan tablosu inceleyen vatandaşlar bir yandan da Gelinim Mutfakta Vişneli Ayva Tatlısı tarifine odaklandı. Kanal D canlı Gelinim Mutfakta yeni bölümde altını kim aldı açıklandı. İşte 2 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

KANAL D GELİNİM MUTFAKTA ALTINI KİM ALDI?

2024 yılına start veren Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün başladı. 2 Ocak Salı günü ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta yarışmasında bir gün daha sona erdi. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün çeyrek altın kazanan ismi belli oldu. Gelinim Mutfakta 1292. bölüme Aleyna ile kaynanası Hacer arasındaki tartışma damga vurdu. Hacer kaynananın oğlu Yiğit’in göbek bağını evde gizli bölmede sakladığı ortaya çıktı. Kaynanası ifşa eden Gelinim Mutfakta Aleyna’ya kaynanasından, “Kasa ne demek özel bir şey Yiğit senin saçını telini saklıyor da annesi oğlunun göbek bağını saklayamaz mı? Hayatında yaşamadığı mutluluğu yaşadın” çıkışı geldi. Günün devamında Aleyna’nın aynı radara tekrar tekrar girdiği için 12 bin TL trafik cezası aldığını söyleyen Hacer kaynana çıldırdı.

GELİNİM MUTFAKTA 2 OCAK 2024 PUAN DURUMU

2 Ocak Salı günü ekrandaki macerasını tamamlayan Gelinim Mutfakta puan tablosu açıklandı. Haftanın ikinci günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1292. bölümde Vişneli Ayva Tatlısı yapıldı. Günün en yüksek puanını alan Yeşim gelin çeyrek altını yakasına taktı. 2 Ocak Salı günü 2024 yılının ilk haftası yarışan gelinler çeyrek altınları almaya devam etti. Gamze ve kayınvalidesi Hatice elendiği için yeni haftada yarışa eski yarışmacılardan Güleynay ile kaynanası Seycan katıldı. İşte merak edenler için Gelinim Mutfakta 2 Ocak 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 17

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 13

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 10

GELİNİM MUTFAKTA GÜLENAY- 10

DİĞER VİDEOLAR