Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi kapsamında ödemeler başladı! 10 bin TL anında hesaba geçiyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak

15 Ocak’a kadar başvurulanlar yüzde 0,99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi paketinden yararlanabiliyor. 10 bin TL anında hesaplara gönderilecek. Garanti BBVA üzerinden ilk ödemeler başladı!

15 Ocak’a kadar başvurulanlar

Türkiye’de vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için devlet destekleri ve yeni finansman çözümleri gelmeye devam ediyor. Garanti BBVA tarafından duyurulan kredi kampanyası kapsamında uygun geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra düşük faiz oranları dikkat çekiyor.

Yüzde 0,99 faiz oranları ile kullandırılacak kredi sayesinde 2024 yılında da acil nakit sıkıntısı çekenlere destek sağlanıyor. Bu kapsamda 15 Ocak 2024 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekiyor. Başvuru şartları ve ödeme koşulları ise dikkat çekiyor.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ SEÇENEKLERİ!

Garanti BBVA tarafından duyurulan kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerinin yüzde 0,99 faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanmaları sağlanacak. Bu kapsamda 15 Aralık – 15 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil üzerinden ‘’müşteri olmak istiyorum’’ butonu ile müşteri olma adımlarını takip edenler kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Yeni müşteri olanların yararlanabildiği kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri bulunuyor. Düşük faizli kredi kampanyasına katılanlar mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapıp kullanabilmektedir. Yüzde 0,99 faiz oranları ve 6 ay vade ile kullanılabilecek.

10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ DEVREDE!

Yüzde 0,99 faiz oranları ve 6 aya kadar vade seçenekleri ile vatandaşların 10 bin TL’ye kadar kredi kullanması sağlanacak. Bu kapsamda 1.000 TL ile 10.000 TL arasında kredi kullanılabiliyor. Garanti BBVA Mobil üzerinden hızlı başvuru adımlarını takip ederek anında dijital kanallar üzerinden başvurular yapılabiliyor.

10 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 0,99 faiz oranları ve 6 ay vade seçenekleri ile kullanılacak kredi kapsamında aylık 1.742 TL taksit hesaplaması yapılıyor. Anında dijital kanallar üzerinden başvuru işlemlerinin yapılmasının ardından müşteri olma sürecini tamamlayanlar yüzde 0,99 faizli ve esnek geri ödemeli avantajlı ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek.