Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Turan Seçil Erzan Konuşma FLAŞ DETAY! Seçil Erzan Mesajları Ortaya Çıktı! Seçil Erzan Whatsapp Mesajları! Seçil Erzan Olayı Nedir?

Futbol camiasını karıştıran bankacı Seçil Erzan tutuklanma anı merak edildi. Gündemin en çok konuşulan ismi Seçil Erzan mesajları ortaya çıktı. Fatih Terim’den Arda Turan’a dek çok sayıda ünlü ismin Seçil Erzan ile konuşması ifşa oldu. Peki, Seçil Erzan tutuklu mu? Seçil Erzan paraları ne yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Arda Turan Seçil Erzan konuşma metni..

Futbol camiasını karıştıran bankacı

Aralarında ünlü futbolcular ve iş insanlarının yer aldığı Seçil Erzan olayı son dakika gelişmesi geldi. 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan mesajları yayınlandı. Kırık telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlanan Seçil Erzan olayı derinleşti. Seçil Erzan telefon konuşmalarında 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşma olduğu açıklandı. Bilirkişi raporuna yansıyan Seçil Erzan Whatsapp konuşmaları tek tek incelendi. Peki, Seçil Erzan paraları ne yaptı? İşte Arda Turan Seçil Erzan mesajları..

SEÇİL ERZAN WHATSAPP MESAJLARI SON DAKİKA

Yüksek kar getirili Fatih Terim Fonu vaadiyle çok sayıda ünlü ismi dolandıran Seçil Erzan mesajları ortaya çıktı. Aralarında tüm Türkiye’nin tanıdığı Arda Turan, Fernando Muslera, Fatih Terim, Emre Belözoğlu gibi isimlerin bulunduğu kişileri dolandırdığı söylenen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporu tamamlandı. Kırık olduğu söylenen Seçil Erzan telefon ve sim kartı incelendi. Hazırlanan raporda Arda Turan Seçil Erzan konuşma ortaya çıktı. 11 Nisan 2023 tarihinden bu yana tutuklu olan Seçil Erzan telefonunda silinen mesajlar geri getirildi.

ARDA TURAN SEÇİL ERZAN KONUŞMA

Arda Turan Seçil Erzan konuşma detayları 2022 yılını kapsadı. Arda Turan, Seçil Erzan’ın hasta olan annesi için bol bol dua ettiğini dahi mesajda söyledi. “Annene Kabe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat ona”, “İnşallah anneciğin çok iyi olacak. 24 saat telefon açık neye ihtiyacın olursa” gibi mesajlar raporda yer aldı. Seçil Erzan’ın, “Şimdi elden 500 aldım. 200 daha saat 16.30 gibi elden alacağım. Şimdi bendeki senin muhasebeye göndereyim mi? Canım 450 vermişler. Birazdan bana teslim edecekler” mesajına Arda Turan, “Tamamdır. Gelecekler almaya” yanıtını verdi. Seçil Erzan, “Canım sana daha ne kadar gerekli? Saat vs için” dedi. Arda Turan ise, “Patron sensin. Araba falan için 20’sinden sonraya bıraktım” yanıtını verdi.

SEÇİL ERZAN OLAYI NEDİR?

Seçil Erzan olayı nedir merak edenler için hemen özetleyelim ki Tekirdağ Çorlu’da dünyaya gelen Seçil Erzan, 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir Şube müdürlüğüne başladı. 2012 yılında Denizbank’ın Florya şubesinde müdürlük yapan Seçil Erzan, Levent Büyükdere şubesinin müdürü oldu. Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yapmaya başlayan Seçil Erzan “Fatih Terim Fonu” adıyla çok sayıda kişiyi 44 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi. Tutukluluğu devam eden Seçil Erzan Marmara cezaevinde kalıyor.