Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat Fragman 90 Bölüm Fragmanı YAYINDA! Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı! Teşkilat Gelecek Hafta

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat yeni bölüm tanıtımı geldi. 7 Ocak Pazar günü ekrandaki yerini alacak olan Teşkilat 90. bölümde “Bu saldırı, normal bir saldırı değil” sesleri yükseldi. Ömer Atmaca’nın canı tehlikeye girdi. Peki, Neslihan Ömer’i kurtarabilecek mi? İşte Teşkilat fragman 90 bölüm fragmanı..

Pazar akşamları yayına giren Teşkilat dizisi yeni bölüm alarmı çaldı. Kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat oyuncuları listesi şenlendi. Her hafta pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümü ardından beklenen yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Milyonlarca izleyicinin soluksuz takip ettiği Teşkilat yeni bölümde, “Bu saldırı, normal bir saldırı değil” sözlerini duyanlar bölümü iple çekti. Ömer ve Neslihan arasında yaşanacakları merak eden izleyiciye son mesaj verildi. Beklenen gün geldi çattı. Peki, Teşkilat yeni bölümde neler yaşanacak? Teşkilat 90, Teşkilat fragman 90 bölüm fragmanı linki..

TEŞKİLAT FRAGMAN 90 BÖLÜM FRAGMANI

7 Ocak 2024 Pazar günü ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek olan Teşkilat dizisinde hareketlilik başladı. Milyonların severek takip ettiği Teşkilat yeni bölümde ekip Beyrut’a gitti. Teşkilat 90. bölümde “Bu saldırı, normal bir saldırı değil” sesleri yükseldi. Pazar günlerinin en çok izlenen yapımlarından Teşkilat fragman izlendi. Yılbaşı tatili ardından kaldığı yerden devam eden Teşkilat dizisinde Türkiye yüzyılının en önemli projelerinden biri tehlikeye girdi. Anton ortalığı kan gölüne çevirdi. Anton karşısına çıkan Neslihan Erdemsoy ve Ömer Atmaca hazırlıklara başladı. Belli ki bu iş daha başlangıç olacak. Başarırlarsa bölgedeki tüm dengeler değişecek. Araç tam mayının üzerinden geçtiği sırada olanlar olacak. Heyecanla beklenen Teşkilat 90. bölüm 7 Ocak Pazar günü TRT ekranında olacak. Kaçırmayın..

TEŞKİLAT OYUNCULARI

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer

”Bu saldırı, normal bir saldırı değil.”

90. Bölüm Tanıtımı 🔥#Teşkilat yeni bölümleriyle her pazar 20.00’de @trt1’de 💥 pic.twitter.com/c5mNff42An

— Teşkilat (@teskilattrt) January 2, 2024

DİĞER VİDEOLAR