ABD VE KANADA maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? ABD ve Kanada

ABD ve Kanada karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. ABD ve Kanadamaçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ABD VE KANADA maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? ABD ve Kanada

ABD ve Kanada karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, ABD ve Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ABD, son dönemde inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. CONCACAF maçlarında Trinidad-Tobago’ya karşı 3-0 galip gelirken, rövanşta 2-1 mağlup oldular. Hazırlık maçlarında Slovenya’ya karşı 1-0 kaybettiler, ardından Jamaika (3-1) ve Meksika (2-0) gibi güçlü rakiplere karşı galibiyetler aldılar. Kolombiya karşısında aldıkları 5-1'lik mağlubiyet dikkat çekici bir düşüş. Brezilya ile 1-1 berabere kalmaları önemli bir sonuçken, Amerika Kupası’nda Bolivya’ya karşı 2-0 galibiyet alsalar da Panama ve Uruguay’a karşı peş peşe mağlubiyetler yaşadılar. Önlerindeki Kanada ve Yeni Zelanda maçları takımın form grafiğini belirleyecek.

Kanada da son dönemde karışık bir performans sergiliyor. CONCACAF maçlarında Trinidad-Tobago’ya karşı 2-0 kazandılar, ancak Jamaika’ya karşı 3-2 kaybettiler. Hazırlık maçlarında Hollanda’ya 4-0 yenildiler, Fransa ile 0-0 berabere kaldılar. Amerika Kupası'nda Arjantin'e karşı iki kez 2-0 mağlup oldular, ancak Peru’ya karşı aldıkları 1-0'lık galibiyet ve Venezuela ile 1-1 berabere kalmaları olumlu sonuçlar. Uruguay ile 2-2 berabere kaldıkları maç da dikkat çekici. Kanada’nın önünde ABD ve Meksika ile oynayacakları maçlar bulunuyor ve bu maçlar takımlarının formunu netleştirecek.

ABD VE KANADA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

ABD ve Kanada maçı 23.00’da yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

ABD Kanada
Matthew Turner Dayne St Clair
Chris Richards Alistair Johnston
Antonee Robinson Luc Rollet De Fougerolles
Tim Ream Moise Bombito
Joseph Scally Richie Laryea
Tyler Adams Ismael Kone
Yunus Musah Ali Ahmed
Weston McKennie Jonathan Osorio
Christian Pulisic Mathieu Choiniere
Giovanni Reyna Jacob Shaffelburg
Folarin Balogun Tanitoluwa Oluwaseyi
Kaynak: Müjde Melek Şahin