Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ABD’de o Türk vatandaşa minnettar oldu!

ABD Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisi tarafından ödüle layık görülen ilk Türk vatandaş Hüseyin Bayram hakkında Bill Pascrell, X hesabı üzerinden minnettarlığını dile getirdi.

ABD Kongresinin alt kanadı

New Jersey eyaletinin Paterson şehrinde yaşayan iş insanı Hüseyin Bayram, ABD Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisi tarafından ödüle layık görülen ilk Türk vatandaşı oldu. Toros Restoranlarının sahibi olarak ABD’de Türk yemek kültürünün tanıtımında uzun yıllardır hizmet veren Türk girişimci Bayram, Kongre’nin onayıyla hazırlanan takdirnameyi Temsilciler Meclisi Üyesi Bill Pascrell’in elinden aldı. New Jersey’deki ofisinde Bayram’ı kabul eden Pascrell, Amerikan toplumuna yaptığı katkılardan dolayı Türk iş insanına, Kongre’nin onayladığı takdirnameyi ve Kongre binasına asılan bir ABD bayrağını hediye etti.

MİNNET AÇIKLAMASI

Bill Pascrell, X platformundaki paylaşımında, “Bugün sevgili dostum Hüseyin Bayram’ı Meclis Tutanağını Kongre binasının üzerinde dalgalanan ABD bayrağını takdim ediyorum. Hüseyin, yıllardır hayırsever ve insani çabalarla toplumumuza hizmet ediyor ve restoranı Toros’ta en iyi Türk yemeklerini sunuyor. Şehrimiz ve toplumumuz için yaptığı her şey için kendisine minnettarız.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Malaga kentinde, görgü kurallarına uymayan
Sıradaki Haber Görgü kuralları cezası dönemi başladı!