Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ABD’li Albaydan PKK itirafı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde görevli Albay Douglas McGregor Türkiye hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde görevli

Son günlerde dünya çalkalanmaya devam ederken 3. Dünya Savaşı tehlikesi kapıda duruyor. Bu çerçevede ABD’li Albay Douglas McGregor güncel durumu değerlendirirken şok edici bir irafta bulundu. Üçüncü dünya savaşı hakkında tespitlerde bulunan McGregor Savaş kapıda ve Erdoğan ısrarla ülkesini savaştan uzak tutmaya çalışıyor. ifadelerini kullandı.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

Erdoğan, ısrarla ülkesini savaştan uzakta tutmaya çalışıyor. İsrail’e yönelik çok sert çıkışlar da yapsa ondan hiç hazetmese de ülkesini ısrarla savaştan uzakta tutmaya çalışıyor.

Erdoğan, İsrail’in Lübnan’a girmesi halinde bunun Lübnan’ı istikrarsızlaştıracağının da farkında…

“BU SEFER İŞ ÇOK CİDDİ!”

Türkiye’ye saldırmaları için Suriye’de güçlerimizi hazırlıyoruz. Kimleri mi kastediyorum PKK ve diğer bazı örgütleri Türkiye’ye saldırmaları için teşvik ediyor ve silahlandırıyoruz. Türkler de bunun farkındalar ve rahatsızlar. Bunu geçmişte de yaptık ancak bu sefer iş çok ciddi.

“BÜYÜK SAVAŞA DOĞRU GİDİYORUZ”

İsrail’in de parçası olduğu büyük bir savaşa doğru gidiyoruz. Amerika zaten bunun bir parçası, Türk devleti de savaşın eşiğinde olduğunu kamuoyuna açıklamak üzere… Şayet bunu bir istiklal mücadelesi olarak sunarsalar, kamuoyu hiç şüphesiz savaşmak isteyecektir.