Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abdüllatif Şener’in oğlunun işlediği cinayetle ilgili yeni ayrıntılar açığa çıktı. İşte o detaylar

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i rehin aldıktan sonra silahla vurarak öldürdü.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eski

Olay, akşam saatlerinde Güvenevler Mahallesi’nde yaşandı. Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Meneviş Sokak’taki evlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Bedirhan Şener, anneannesini tabancayla rehin aldı. Abdüllatif Şener, durumu sokağa çıkarak polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada Bedirhan Şener, anneannesini silahla vurarak öldürdü. Şener, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ambulansla hastaneye kaldırılan Leyla Çetiner yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

“SİLAHLA 4 EL ATEŞ EDİLDİ”

Olayın tanıklarından Güvenevler Mahallesi Muhtarı Seviye Ardıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalle azalarının kendisine bir silah sesi geldiğini ve olay yerinde polis ekipleri ile ambulansların olduğunu bildirdiğini söyledi. Ardıç, “Polisler ve mahallelilerden öğrendiğime göre Abdüllatif Şener’in oğlu olduğu ve silahla 4 el ateş edildiği söyleniyor. Yaralı hastaneye kaldırılıyor ve orada hayatını kaybediyor,” dedi.

“BİR KADIN ‘ANNEMİ VURDULAR’ DİYE BAĞIRDI”

İsmini vermek istemeyen bir diğer görgü tanığı, Abdüllatif Şener’in komşusu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “4 silah sesi duydum. Panik oldum ve pencereyi açtım. Bir kadın gördüm, ‘Annemi vurdular’ diye bağırıyordu. Kapıda bir adam vardı ve telefonla uğraşıyordu. Kadının yanına gittim, su verdim. O an, ne olduğunu sormak mümkün olmadı. Kadın panik içinde ağlamaya başladı ve sakinleştirdim. Daha sonra polis, ambulans ve çevik kuvvet ekipleri geldi. Ambulansı içeri almadılar, silahlı olabilir diye. Yaklaşık 20 dakika içeriye girmeyi bekledik. Kadına odaklandım ve onu sakinleştirdim. 4 silah sesi duydum. Öncesinde tartışma sesi duymadım. Buralarda böyle bir şey yaşanmazdı. Çok şaşkınım.”