Abisinin cenazesinde giderken kaza yaptı

Ağabeyinin cenaze aracının arkasında ilerleyen sürücü, "Her nefis ölümü tadacaktır" dediği anda kazaya karıştı. O korku dolu anlar, eşi tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abisinin cenazesinde giderken kaza yaptı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen olayda, ağabeyinin cenaze aracını takip eden Aziz Tetik, ölüm üzerine konuşurken aniden karşısına çıkan bir motosikletle çarpıştı. Aziz Tetik'in o anlarda söylediği, "Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır" sözlerinin hemen ardından gerçekleşen kaza, eşi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

YARALILARIN TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

25 Ağustos Pazar günü Subatağı Mahallesi'nde yaşanan kazada, Aziz Tetik'in kontrolündeki 41 YT 852 plakalı otomobil, karşısına aniden çıkan motosiklete çarptı. Kaza sonucu 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ö.Y. ve yolcu E.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve tedavileri devam ediyor.

AZİZ TEKİK OLAYI ANLATTI

Kaza anı, Aziz Tetik'in eşi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Videoda, cenaze aracını takip eden otomobilin motosikletle çarpıştığı ve araç içindeki panik anları net bir şekilde görülüyor. Kazayla ilgili olarak, yol kenarında park halinde bulunan bir minibüsün sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Aziz Tetik, kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatarak, "Ağabeyimin cenazesini Karasu'da defnedecektik. Subatağı köyünden geçerken yol kenarında park etmiş bir araç vardı. O araç hem benim hem de karşıdan gelen motosikletin görüşünü engelliyordu. Motosiklet bir anda önüme çıktı ve ben ne olduğunu anlamadan çarpıştık. Motosikletin hızı da oldukça fazlaydı, bu kayıtlarda da belli" dedi.

‘HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR DEDİĞİM ANDA KAZA YAPTIM’

Kazanın ölümden bahsettiği anda gerçekleştiğini belirten Tetik, "O sırada eşim cenaze aracını kaydetmek için telefonu açmıştı. Ben de ‘Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır' dedim. Sözümü bitirdiğim anda motosiklet karşımda belirdi ve kaza gerçekleşti. Gençlerin durumu şu an iyi, bu en önemli olan şey ama o anı kaydetmiş olmamız bizim için bir kanıt oldu" diye konuştu. Kazada yaralanan gençlerin durumlarının iyi olduğunu ifade eden Tetik, "Jandarmada ifademizi verdikten sonra hastaneye gidip yaralıları ziyaret ettim. Biri ameliyattaydı, diğeri ameliyattan çıkmıştı. Çok üzüldüm, iki pırıl pırıl genç. Şu anda durumları iyi. Rabbim kimseye böyle bir anı yaşatmasın, o anı bir daha yaşamak istemiyorum" dedi.

Kaynak: İHA