Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acarhoroz: Herkesle yüzleşebilirim!

Darıca Gençlerbirliği’nin önceki sahibi ve başkanı Serdar Acarhoroz, gündemi sarsacak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Darıca Gençlerbirliği’nin önceki sahibi

TÜM YAŞANANLARI ANLATTI

Bu zamana dek Darıca Gençlerbirliği’nin zarar görmemesi adına ortaya atılan iddialara karşı sessiz kaldığını belirten Acarhoroz, Darıca Gençlerbirliği’nin kendisi için ilk göz ağrısı olduğunu ve bu nedenle hassas yaklaştığını belirtti. Kulübü alış ve devrediş sürecine dair yaşananları anlatan Acarhoroz’un çarpıcı açıklamalar yaptı.

KİMSEDEN DESTEK ALMADIK

Acarhoroz’un açıklamaları şu şekilde: Kulübü satın aldığımızda takım 17. sıradaydı. Devre arasında 20 oyuncu transferi yaptık ve oyuncuların peşinatlarının tamamını nakit olarak yaptım. Takımımız uzak-yakın tüm deplasmanlara sorunsuz bir şekilde gitti. Herkesin primleri ödendi. Ne büyükşehirden, ne Darıca Belediyesi’nden, ne halktan, ne de iş insanlarından, kimseden 1 kuruş destek almadık. Her şeyi şahsen cebimden karşıladım.

NASIL OLUR?

17.sırada aldığımız bir takımı şampiyon yapmak gibi bir hedefimiz olmadı. İnsanların küme düşmesine “Kesin” gözüyle baktığı Darıca Gençlerbirliği’ni tuttuk. Ligi istediğimiz noktada tamamlayarak hedefimize ulaştık. Kulübü aldığım günden devrettiğim güne kadar 1 lira dahi borç yapmadım. Bu kulübü asla şahsi işlerimde kullanmadım ve borçlandırmadım. Yapılan tüm ödemeler banka üzerinden gerçekleşti. Ben böylesine iyi niyetli bir kulüp yöneticiliği yapmışken, nasıl olur da hakkımda karşılığı olmayan iddialar ortaya atılır?

 

DARICA BELEDİYESİ’NDEN SADECE 400 BİN LİRA

Muzaffer Başkan’ı herkesten çok ayrı tutuyorum. Kendisine karşı gerçekten büyük saygı, sevgi ve değer besliyorum. Başkanımızın iyi niyetinden kesinlikle bir şüphem yok. Bugüne kadar Darıca Belediyesi’nden sadece 2 kere 200 Bin olmak üzere toplam 400 liralık prim desteği aldık. Kendileri bize 3 Milyon 500 bin lira nakdi destek sözü vermişti.

 

DEPREM FELAKETİ

Ardından kısa bir süre sonra ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşadı. Belediye, deprem bölgesine maddi ve manevi destek oldu. Ben de depremzedelere bağış yaparak yanında olmaya çalışan bir başkan olarak, tabi ki bu durumu olgunlukla karşıladım. Çünkü orada bir can söz konusuydu. Futbol belki de en son konuşulacak şeydi.

CÜNEYT ŞENTÜRK’ÜN ORTAĞINA YÜZDE 50 ZARARLA MAL SATTIK

Maddi olarak zor bir döneme düşmüştük. Ben de Muzaffer Başkan olmadığı için başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk’e şöyle bir teklifte bulundum. “Elimizde tabak, çanak, çömlek gibi malzemeler var. Biz size bunları satalım. Bize yapacağınız ödemeyle kulübümüzü döndürelim.” Cüneyt Bey de teklifimize olumlu yaklaşarak malzeme alımı için bizi Darıca’daki ortağı olan İbrahim Bey’e yönlendirdi.

ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK BOZULDU MU?

Görüşmeye gittiğimizde Gebze’de bulunan Alp Ambalaj’a yüzde 50 zararla mal sattık. Belediyeye çok iş yaptıklarını biliyorum. Ben belediyeye su ve soda verdim.  3 Milyon 500 Bin sözü tutamadılar, ben ise ağzımı açmadım. 200 çift ayakkabıyı teslim etmedim diye arkamdan laflar duyuyorum. Siz parayı bana mı verdiniz, yoksa Darıca GB Sportif A.Ş’ye mi? Bana verdiğiniz parayı evime çocuklarıma mı götürdüm? Darıca’ya verdim. Ne oldu şimdi, öküz öldü ortaklık bozuldu mu? Ben kendi üzerimden kimseye prim yaptırmam.

NEDEN Mİ SATMAK İSTEDİM?

Darıca Gençlerbirliği’ni satmak istememdeki sebep, kulübe karşı çok duyarsız kalınmasıdır. Sonunda dedim ki Darıca G.B’nin hisselerini bedelsiz olarak Darıca Belediyesi’ne vereyim. Çünkü bu Darıca Belediyesi’ne yakışırdı. Fakat almadınız. Siz istemiyorsanız, Darıca’daki insanlara verelim dedim. Yine sonuç alınamadı.

ONUR VE FARUK BEY İLE EL SIKIŞTIK

En sonunda Darıca G.B’nin hisse devri için çok heyecanlı gördüğüm kişiler olan Onur Bey ve Faruk Bey ile el sıkıştık. Hani ben para yiyormuşum ya, ben kendilerinden 500 Bin TL peşin para aldım, geri kalanı 1 sene vade yaptım. Burada da kulübü düşündüm. Rahat transfer yapılabilsin, kulüp içinde çalışanların maaşları rahatlıkla ödensin diye böyle bir adım attım. Şimdi kötü niyetli olan ben miyim?

ENDER ALKAN KONUSU

Darıca’da güzel bir çalışma ekibimiz vardı. Bunlardan biri de Aşkın Aydın’dır. Kendisi benim kardeşim gibidir. Orada her zaman Darıca G.B’nin menfaatleri için çalıştı. Daima yanındayım, arkasındayım. Taraftarlarımız Ender Alkan’ı istediği için kendisini göreve getirdik. Ardından taraftar ve hoca arasında bir uyumsuzluk oldu. Ardından Ender Hoca ile yollarımızı ayırma kararı aldık.

YENİ YÖNETİM İLE ANLAŞAMADILAR

Kendisi ile 2,5 yıllığına 3 Milyon 500 Bin TL bedel karşılığında anlaşmıştık. İlk sezon için, 750’sini ödemiştim. Geri kalan 350 Bin TL’yi parça parça ödüyordum, anlaşmamız öyleydi. Ayrılırken hocaya dedik ki, kalan 350’yi kulübü yeni alan arkadaşlardan alacaksın. Diğer iki yıl için kalan paranı da yine aynı şekilde kulübün yeni sahipleri ödeyecek dedik. Fakat onlar da hoca ile anlaşamadı.

 

TFF’YE VERMİŞ

Baktım bu sorunlar çözülmüyor. Ender Alkan’a ilk sezondan kalan 350 Bin TL ve diğer sezon için 1 Milyon 150 Bin TL olmak üzere toplam 1 Milyon 500 Bin TL ödeme yaptım. Yani gelecek sezonun parasını ödedim. Kalan parasını kulübün yeni sahipleri ödeyecekti. Anladığım kadarıyla ödeme yapmadıkları için Ender Alkan da kulübü TFF’ye vermiş. Bu nedenle Ender Alkan’ın kulüpten alacağı 3 Milyon 800 Bin TL olarak gözüküyor.

GEREKİRSE 1 MİLYON DAHA VERİRİM

Kendisi ile bu konuyu görüştüm ve bu rakamın yakışık olmayacağını söyledim. O da 2 Milyon 500 Bin TL’ye düşebileceğini söyledi. Benim 1 Milyon 500 Bin liram evrakta yazılı şekilde yeni yönetimde. Gerekirse ben de cebimden 1 Milyon TL daha veririm, Darıca G.B Sportif A.Ş benim üzerimden 1 TL dahi ödememiş olur.

BENİM PARAMLA KİMSE BANA KABADAYILIK YAPMASIN

Para, benim param. İster 5, ister 10 veririm. Benim paramla kimse kabadayılık yapmasın. Borçlanma yapmamışım, sürekli cebimden para ödemişim. Bu yüzden kimse bana hesap sormasın. Herhangi bir borçlanma yaptıysam, bizim dönemimizden alacağı olan futbolcu, esnaf ya da bir başkası varsa lütfen beni deşifre etsin. Kötü niyetli bir şey yaptığımı düşünen varsa, o kişileri hukuki haklarını aramaya davet ediyorum. Kendimden eminim, her şeyi 0 hatayla yaptım ve hiçbir eksiğim yok.

 

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Darıca G.B’yi çok sevdim ve hala çok seviyorum. Taraftarları, benim abilerim ve kardeşlerim gibi. Beni çok güzel sözlerle uğurlayarak duygulandırdılar. Ben bunları hiçbir zaman unutamam. Hatta Darıca G.B’ye bir futbolcu sözü verdim ve sözümün halen arkasındayım. Her konu hakkında herkesle yüzleşmeye hazır olduğumu kalın çizgilerle ifade etmek istiyorum.