Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acil Nakit İhtiyacınız Mı Var? O Zaman Piyasanın En Düşük Faiz Oranına Sahip Bu Kredisini Sakın Kaçırmayın!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler, bankalar tarafından sunulan kampanyaları dikkatle incelemeye devam ediyor. En düşük faiz oranını uygulayan banka, acil nakit ihtiyacı olanların ilk tercihi oluyor.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler,

Acil nakit paraya kimin ihtiyacı yok ki? Yaşanan ekonomik sıkıntıların etkileri a’dan z’ye tüm ürün ve hizmetlerde kendini hissettirmeye devam ederken herkesin nakit sıkıntısı meydana geliyor. Gelirlerin giderleri kapatmaya yetmediği şu dönemlerde vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını mercek altına aldı.

Düşük faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredilerini araştıran vatandaşlar, bu konuda oldukça titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Nitekim birçok kişi, bir bankadan aldığı krediyi kapatabilmek için başka bir bankadan kredi çekmeye ihtiyaç duyuyor. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemeyenler, bütçelerine en uygun faiz oranını araştırıyor.

EN DÜŞÜK FAİZ ORANINI AÇIKLADI

Türkiye’nin özellikle son dönemlerde en çok tercih edilen banklarından biri olan TEB, yeni yılın ilk aylarında yaptığı kampanyalar ile müşterilerine finansal açıdan destek olmaya devam ediyor. Acil nakit sıkıntısı yaşayan müşterilerine en düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sunan TEB, bu kampanyası ile büyük bir ilgi gördü.

50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan TEB aynı zamanda bu kredinin geri ödenmesi konusunda da müşterilerini büyük bir avantaj sunuyor. 50 bin liralık krediden yararlanan kişiler isterlerse 3 aylık geri ödemesiz süreçten yararlanarak, geri ödemelerine üç ay sonra başlayabiliyor. Bu sayede kredi kullanan kişiler, geri ödemesiz süreçte maddi olarak kendilerini toplama fırsatına da sahip olabiliyor.

YÜZDE 2,99 FAİZ ORANI

Birçok bankanın açıkladığı faiz oranın çok altında bir yüzde açıklayan TEB, 50 bin liraya varan ihtiyaç kredileri için yüzde 2,99 faiz oranı ile dikkat çekti. Düşük faiz oranına ek üç ay geri ödemesiz kredi sunan banka, bu kampanyası ile müşteri portföyünü de arttırmayı başardı.

50 bin liraya kadar 36 ay vade sunan TEB, 50 bin lira ile 100 bin lira arasındaki krediler için 24 ay vade sunuyor. 100 bin liranın üzerindeki krediler için ise 12 ay vade süresi geçerli oluyor. Bunların yanı sıra 50 bin liralık kredi kullanımında vatandaşların aylık taksit tutarları da 2.603 TL olarak açıklandı. Düşük oranlarda yapılacak geri ödemeler, vatandaşların nakit ihtiyacını hissedilebilir düzeyde karşılıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TCDD tarafından yapılan açıklama ile
Sıradaki Haber Uzun zamandır kapalıydılar! 2 istasyon açıldı