Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acılı eşten sitem dolu sözler: Kocaeli halkı daha çok benimsemiş

Kocaelispor’un efsane ismi Yalçın Kıldıran’ın, Tavşanlı’daki cenazesine belediye başkanı ve siyasi parti başkanlarının katılmamasına eşi Neşe Kıldıran tepki gösterdi. Kıldıran, “Maalesef benim eşim Tavşanlılı değilmiş bunu bugün bir kez daha söylüyorum Tavşanlı da doğmuş ama Kocaeli halkı daha çok benimsemiş oradaki cenaze töreniyle buradaki arasında dağlar kadar fark vardı.” ifadelerini kullandı.

Kocaelispor'un efsane ismi Yalçın

Kocaelispor’un unutulmaz futbolcularından ve teknik direktörlerinden Yalçın Kıldıran’ın vefatı Kocaeli’yi ve sevenlerini yasa boğdu. Kıldıran’ın cenazesi Kocaeli’de büyük bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı. Merhumun cenazesi Kütahya Tavşanlı’da aile kabristanlığına defnedildi. Yalçın Kıldıran’ın eşi Neşe Kıldıran bu sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e tepki gösterdi.

“KOCAELİ HALKI DAHA ÇOK BENİMSEMİŞ”

Kocaeli halkının Yalçın Kıldıran’ın daha çok benimsediğini söyleyen acılı eşi paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Maşallah Mustafa Güler bey bakın dikkatinizi çekerim sayın Belediye Başkanı diye başlamıyorum… Maalesef benim eşim Tavşanlılı değilmiş bunu bugün bir kez daha söylüyorum Tavşanlı da doğmuş ama Kocaeli halkı daha çok benimsemiş oradaki cenaze töreniyle buradaki arasında dağlar kadar fark vardı. Burada hiçbir siyasi parti başkanını veya belediye yetkililerini göremedim sizde yanıltmadınız gelmeyerek ama ben bunu size neden yazıyorum ki siz geçtiğimiz senelerde sizi ziyaret edip 1 bardak çayınızı içmek isteğinde sadece o gün değil bu hafta boyunca doluyum deyip randevu bile vermediniz. İyi ki de gelmediniz cenazemize… Yazıklar olsun hepinize !!!”