Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Açtı ağzını yumdu gözünü: Battal İlgezdi’den vatandaşa küfür kıyamet

CHP’nin yeniden aday göstermediği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kendisini eleştiren vatandaşa açtı ağzını yumdu gözünü!

CHP’nin yeniden aday göstermediği

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart yerel seçimleri için aday göstermediği eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden istifa etmişti.

İlgezdi, İçerenköy Mahallesi’nin 1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Planı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylanarak kabul edilmesinin ardından bilgi vermek ve vatandaşların sorularını yanıtlamak için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda söz alan Belediye Başkanı İlgezdi, kendisini eleştiren bir vatandaşa sinirlenerek ağzına geleni söyledi.

ELEŞTİRİ KARŞISINDA KÖPÜRDÜ
Kürsüde olduğu sırada bir vatandaş Battal İlgezdi’yi eleştiren bir konuşma yaptı. Battal İlgezdi, vatandaşa “Hadsiz, şerefsiz, şerefsiz oğlu şerefsiz, kaç para verdiler sana” diyerek hakaret etti. Hızını alamayan İlgezdi vatandaşa uzun uzun hakaret etti, sık sık “lan” diye seslendi.

İlgezdi bağırarak şu ifadeleri kullandı:

“Sana kaç para verdiler lan konuşturuyorlar seni orada. Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekiyor? Ulan kim peşkeş çekiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Seni buraya getiren de şerefsizdir. Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin ulan! Hadsiz herif! Şerefsiz, burada bile oturmuyorsun. Seni kimin gönderdiğini biliyorum. O senin patronun var ya… Burada hanımlar var, yine küfrederim. Şerefsiz oğlu şerefsiz. Burada oturmuyorsun. Ben 15 senedir bu halka hizmet ediyorum, sen kimsin beni protesto ediyorsun. Haddini bil, işine bak.”

ONURSAL ADIGÜZEL DE SALONDAYDI
Toplantıya Ataşehir Belediye başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan ve Cenan Arslan ile Plan ve Proje Müdürü Temel Önder konuşmacı olarak, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru ile mahalleli yurttaşlar konuk olarak katıldı.