ACUN ILICALI AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU! 4. Nikaha Geri Sayım Başladı

Kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile yolları ayıran Acun Ilıcalı 4. kez nikah masasına oturmak için geri sayıma geçti. Uzun zamandır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturacak olan Acun Ilıcalı düğün tarihi netleşti. İşte Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya düğün tarihi..

ACUN ILICALI AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU! 4. Nikaha Geri Sayım Başladı

Muhabirlikten medya patronluğuna uzanan süreçle Türk halkının sevdiği isimlerden olan Acun Ilıcalı 4. nikahı için hazırlıklara başladı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla oldukça merak edilen Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile mutlu birlikteliğini nikah masasına taşımak için hazırlandı. "Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” diyen Acun Ilıcalı nikah tarihi belli oldu. İşte Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya düğün tarihi..

ACUN ILICALI AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU! 4. Nikaha Geri Sayım Başladı - Resim : 1

ACUN ILICALI ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜĞÜN TARİHİ

5 Eylül Perşembe günü 4. kez nikah masasına oturması beklenen Acun Ilıcalı düğün tarihi değişti. Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra uzun süredir Çağla Altunkaya ile birlikte olan Acun Ilıcalı 4. kez damat olmak için hazırlanmaya başladı. Marmaris'teki Söğüt Manzara Restoran'da düğün yapılacağı iddia edilen Acun Ilıcalı ters köşe yaptı. Son anda iptal edilen düğün tarihi 4 Eylül olarak güncellendi. Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çifti 4 Eylül Çarşamba günü Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturacak.

Kaynak: Şermin Temur