Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı Kızları Rap Şov: Sosyal Medya Çalkalandı

Kızlarına düşkünlüğü ile nam salan televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı kızlarıyla yaptığı Rap performansıyla sosyal medyayı salladı. Kızları Banu ve Leyla Ilıcalı ile rap yaptığı anlara yorum yağdı. İşte o anlar..

Bu haberin fotoğrafı yok

Acun Ilıcalı Kızları Rap Şov: Sosyal Medya Çalkalandı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kızları Banu Ilıcalı ve Leyla Ilıcalı ile teknede rap şarkı söyledi. Sosyal medyanın odak noktası olan televizyoncunun sosyal medya paylaşımlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Baba kız Rap şarkı söyledikleri videoyu sosyal medyada paylaşan Acun Ilıcalı’ya yorum üstüne yorum geldi. 

ACUN ILICALI RAP ŞOV İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ACUN ILICALI KAÇ YAŞINDA?

29 Mayıs 1969 Edirne doğumlu Acun Ilıcalı ilkokul ve ortaokulu Edirne İstiklâl İlkokulu’nda tamamladı. 10 yaşında Kadıköy Anadolu Lisesi’ni kazandı. İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandı ancak okulu bitiremedi. 19 yaşında evlendi. Anne ve babası, kızı Banu ile Bodrum’a doğru yola çıktı. Balıkesir’de akşam saatlerinde kaza oldu ve babası Ergün Ilıcalı ve annesi İlknur Ilıcalı öldü.

Show Tv’de stajyer olarak işe başladı. 2002 yılında “Acun Firarda” adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. 2006 yılında “Acun Medya” adlı şirketi kurdu. Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Yoksa Rüya mı?, Söyle Söyleyebilirsen, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiy gibi programlar yaptı. 

Acunn.com portal internet sitesini kurdu. 2008 yılında ilk kez Türkiye’de vergi rekortmenleri arasına girdi. 1988 yılında Seda Başbuğ ile evlendi, 1993 yılında ayrıldı. 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlendi. Bu evliliğinden Yasemin ve Leyla adlarında iki kızı oldu. 2013 yılında Şeyma Subaşı ile olan evlilik dışı ilişkisinden Melisa adında bir kızı oldu. 2017’de Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı 2018’de boşandı.

ACUN ILICALI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN