Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı’dan polis baskını sonrası flaş karar! Herkes şaştı kaldı! ‘Bu sezon biraz gergin bu yüzden…’

Survivor’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümünde bir yarışmacının hatası yüzünden polis baskınının yapıldığını belirten Acun Ilıcalı, o operasyonun ardından flaş bir karara imza attı. Bu sezon yarışmacılar arası gerginliklerin hat safhada olduğuna dikkat çeken medya patronunun sözleri, herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Survivor'ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan

Her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da milyonlarca sadık izleyicisini ekranları başlarına kilitlemeye devam eden fenomen yarışma programı Survivor, All Star kadrosu ile nefesleri kesmeyi sürdürüyor. Yarışmanın tarihine damgalarını vurmayı başaran;; Nagihan Karadere, Turabi Çamkıran, Seda Ocak, Ogeday Girişken, Yiğit Poyraz, Bozok Gönen, Damla Can, Merve Aydın gibi birçok önemli ismi All Star konseptinde bir araya getiren Acun Ilıcalı, bu sene değişen kuralları da sık sık dile getiriyor.

Yayınlanmaya başladığı 2005 yılından geçtiğimiz yıla kadar SMS oylamasının uygulamada olduğu Survivor’da bu sezon itibari ile bambaşka bir formata geçildi. SMS oylamasının haksız şampiyonluklara sebep olduğunu sık sık dile getiren yarışmacıları All Star konseptinde dinleyen Acun Ilıcalı, bu sene her yarışmacının yalnızca performansı doğrultusunda değerlendirileceğini duyurdu. Yanı sıra All Star kadrosunu şaşırtabilmek adına henüz ilk haftadan Kolombiya seyahati ödülünü de duyurarak herkese adeta şok geçirten Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde polis operasyonunun yapıldığını ifade etmişti. Bu duruma çok sinirlenen ve buna sebep olan yarışmacıyı da cezalandıran Ilıcalı, son olarak bir ödül töreninde konuştu. Yaşanılanların ardından bir karar aldığını belirten Ilıcalı, sözleri ile gündeme bomba gibi düştü.

SEDA YÜZÜNDEN OPERASYON YAPILMIŞTI

Survivor’ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde ödül oyununu kazanan mavi takım yarışmacıları 2 gün boyunca Kolombiya sokaklarında doyasıya eğlenmişlerdi. Ödül dönüşü ada konseyinde konuşan Ilıcalı, herkesi şaşkına çeviren bir açıklamada bulunmuştu. Seda Aktuğlu’nun havaalanında bir kadından telefon istediğini ardından da ‘Açım’ tarzında ifadeler kullandığını belirten Ilıcalı, bunun üzerine polislerin devreye girdiklerini ve mavi takım yarışmacılarını saatlerce beklettiklerini açıklamıştı. ‘Bu yaşıma geldim böyle şey görmedim’ ifadelerini kullanan Ilıcalı, Seda’nın 5 ödülden yararlanamayacağını da belirtmişti.

YENİ BİR KARAR ALDI

Survivor’ın yayınlandığı dönemlerde gerek sahibi olduğu Hull City takımını ziyaret için İngiltere’ye gerek ise de farklı bölgelere seyahat eden Acun Ilıcalı, dün akşam bir ödül töreninde konuştu. Survivor’ın bu sezon oldukça gergin geçtiğini belirten Ilıcalı, ‘Bu yüzden benim adada durmamda fayda var’ ifadelerini kullandı.