Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı’dan ters köşe… Herkes diskalifiye var sandı, işin aslı farklı çıktı! Eski şampiyonlar geliyor

Ekranların en çok seyredilen yarışma programları arasında yer alan Survivor, All Star sezonu ile olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile dikkat çeken yarışma programı, Acun Ilıcalı’nın sürpriz açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Ekranların en çok seyredilen

Kariyerine kamera arkası işlerde çalışarak başlayan sonrasında ise muhabirliğe geçiş yapan ve yankı uyandıran pek çok habere imzasını atan Acun Ilıcalı, yıllar içerisinde ciddi projeler ile izleyicileri adeta mest etti. Birçok yarışma programını Türk televizyonlarına uyarlayarak milyonları ekranları başlarına kilitleyen ve bugün o başarısı sayesinde ‘medya patronu’ olarak anılan Ilıcalı, özellikle Survivor ile adını geniş kitlelere duyurdu.

Bugün yalnızca ülkemizde değil birçok dünya ülkesinde en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan Survivor, 2024 yılında da kanalların yayın akışlarında yer almaya devam ediyor. Ülkemizde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan Survivor, 2024 All Star kadrosu ile fırtınalar estiriyor.

Reyting rekorlarını alt üst ederek günden güne yeni başarılara imza atmaya devam eden Survivor, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Fragman sebebi ile Nagihan Karadere’nin diskalifiye edildiğini düşünen izleyiciler, bölümün sonunda resmen şok geçirdi.

ÖZÜR DİLEMEYİ KABUL ETTİ

Geçtiğimiz akşam konseyde Aleyna ile ciddi bir tartışma yaşayan hatta fiziksel olarak da tepki gösteren Nagihan Karadere, diskalifiyenin eşiğinden döndü. Nagihan’a limitinin dolduğunu belirten Ilıcalı, özür dilememesi durumunda yarışma hayatının sona ereceğini belirtti. Karadere ise egosunu bir kenara bırakarak hem Aleyna’dan hem diğer yarışmacılardan hem de ekipten özür diledi.

KIRMIZI TAKIMA 3 YARIŞMACI BİRDEN

Günlerdir gergin anlar yaşayan kırmızı takım, dün akşam sevinç üstüne sevinç yaşadı. Önce ödül oyununu kazanan kırmızı takıma sonrasında ise yeni yarışmacıların müjdesi verildi. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir’in kırmızı takım kadrosuna dahil edildiklerini bildirdi. Turabi’nin ise yarışmadan çekildiği açıklandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor