Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acur; “Sahada boyumuzun ölçüsünü göreceğiz”

Yerel seçim ile ilgili nasıl bir yol izleyeceklerini anlatan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “İktidardan ve muhalefetten memnun olmayan bir halk var. Kendimizi sınamak istiyoruz. Sahada boyumuzun ölçüsünü göreceğiz” dedi.

Yerel seçim ile ilgili

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur bugün partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Acur’a Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir katıldı. Yerel seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Acur, yerelde nasıl bir politika izleneceğini ifade etti.

“HDP KAZANMASIN DİYE MHP’Yİ DESTEKLEDİK”

İYİ Parti’nin seçime tek başına gireceğini ifade eden Acur, “Partimiz seçimlere tek başına girecek. Bu fikirde bir değişme yok. Herhangi bir ittifak söz konusu değil. İllerde kısmı işbirlikleri olabilir. Bu ittifak değil. Diğer seçimlerde de yapılan bir konudur. Örneğin biz geçtiğimiz seçimlerde Iğdır’da aday çıkarmadık. HDP’nin kazanmaması için Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verildi. Bu biraz da tabanla alakalı bir durumdur. Diğer ilçelerde aday ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

“İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Bu hafta Çayırova ve Kandıra’yı açıklayacaktı. Sırası geldiğinde İzmit masaya yatırılacaktır. Şu Anda Yalçın Eldoğan var aday adayı olarak. Büyükşehir adayımız her halükarda bizim partimizi temsil edecek. 3-4 isim var. Bu konu ile ilgili istişare halindeyiz. Genel merkezimizin de uygun göreceği isim paylaşılacak.

“AMACIMIZ BİRİLERİNE SEÇİM KAZANDIRMAK DEĞİL”

Kocaeli özelinde değil. Türkiye genelinde genel başkanımız yerelde il ve ilçe örgütleri süreci yönetecek demişti. Her ilçede aday çıkarma eğilimindeyiz. İYİ Parti’nin amacı birilerine seçim kazandırmak ya da kaybettirmek değil. Halk karşılığında ne kadar olduğunu ölçmek istiyoruz. İktidardan ve muhalefetten memnun olmayan bir halk var. Kendimizi sınamak istiyoruz. Sahada boyumuzun ölçüsünü göreceğiz.

“RAŞİT BEY’İN KOCAELİ PLANI YOK”

Cumali Durmuş ve Raşit Emir Süer’in Büyükşehir Belediyesine aday olacağı iddialarını yanıtlayan Acur, “Cumali Bey ile daha önce görüştük. İlerleyen günlerde de görüşmeye devam edeceğiz. Raşit Bey GİK üyemiz. İstanbul’da kampta Kocaeli özelinde konuştuğumuzda böyle bir durum ortaya çıktı. Basına düştü. Raşit Bey genel başkanımız nerede görev verirse yapabilecek bir isim. Kendisinin şu anda Kocaeli ile ilgili öyle bir planı yok” dedi.

Canbaz ve Çiçekli disipline sevk ediliyor! “Kimsenin haddi değil”

Uğur Demir Gebze’nin sorunlarını anlattı: Yolsuzluk mu diyet ödemesi mi?

‘Körfez Belediyesi 42 milyon TL borca 32 milyon TL faiz ödüyor’

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?