ADANA DEMİR BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! Adana Demir Başakşehir Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Adana Demir Başakşehir Maçı Şifresiz Mi?

Türkiye Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Adana Demir Başakşehir muhtemel 11 belli̇ oldu! Adana Demir Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

ADANA DEMİR BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! Adana Demir Başakşehir Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Adana Demir Başakşehir Maçı Şifresiz Mi?

Adana Demirspor, bu sezon iyi bir planlamayla yola çıkamadığı için beklentilerin uzağında kaldı. Potansiyel daha fazlasını verebilecek seviyede olmasına rağmen, mental düşüşler yaşayan takım. Bugün ligde kaldığı için biraz daha rahat durumda. Son haftalarda da tempolu maçlar çıkardıklarını belirtebiliriz. Başakşehir, savunma ve hücumu birlikte yaparak rakibine göre biraz daha dengeli bir anlayışla ve daha az risk alan bir görüntüde olduğunu paylaşalım. Ev sahibi, iç sahada galibiyetle nokta koymak isteyecektir. Başakşehir ise dördüncülük koltuğunu kaptırmamak için ekstra konsantrasyonla oynayacaktır. Mücadele dolu bir maç seyircisini bekliyor.

MAÇI NEREDE? SAAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak Adana Demir Başakşehir maçı saat19.00’da beIN SPORTS MAX 2 kanalında yayınlanacak

MUHTEMEL11'LER

BAŞAKŞEHİR: Muhammed, Duarte, Opoku, Ba, Ömer Ali, Onur, Deniz, Kemen, Berkay, Davidson ve Piatek

ADANA DEMIR: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR