Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adana TEKNOFEST Etkinlik Saatleri 2024: Teknofest Ne Zaman Bitiyor? Teknofest Saat Kaçta Bitiyor?

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılan TEKNOFEST araştırmaları hızlandı. Akrobasi gösterilerinden ileri teknoloji simülasyonlarına kadar çok sayıda etkinliğin yer aldığı TEKNOFEST etkinlik takvimi merak edildi. Peki, Teknofest ne zaman bitiyor? İşte Adana Teknofest etkinlik takvimi 2024..

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılan

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen TEKNOFEST 2 Ekim Çarşamba günü Adana Havalimanı’nda başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Teknofest akrobasi gösterileri milyonlarca vatandaşın gündemine girdi. Bilimsel atölye ve sergilerin her yaştan katılımcıya hitap ettiği Adana Teknofest bitiş tarihi merak edildi. Peki, Adana TEKNOFEST ne zaman bitiyor? İşte Adana Teknofest etkinlik takvimi 2024..

TEKNOFEST NE ZAMAN BİTİYOR?

TEKNOFEST heyecanı Adana’yı sardı. Bu yıl 2 Ekim Çarşamba günü başlayan Teknofest 6 Ekim Pazar günü sona erecek. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST 10. festivali milyonlarca katılımcıyı ağırladı. Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa, Bilim Gösterisi, HÜRKUŞ-GÖKBEY Müzikali, Keşif Kampüsü Mezuniyet Töreni, Sahne Senin Çocuk gibi gösterilerin yapıldığı Teknofest ziyaretleri TEKNOFEST internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden de yapılıyor.

TEKNOFEST SAAT KAÇTA BİTİYOR?

2-6 Ekim 2024 günleri kapıları a-ziyaretçilere açık olan TEKNOFEST Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenleniyor. Sabah saat 009.00 olduğunda kapılarını ziyaretçilere açan Teknofest etkinlikleri saat 20.00 olana kadar sürüyor.