Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adana’da akraba cinayeti! Kız kardeşine kötü davrandığı için eniştesini öldürdü

Adana’da kız kardeşine kötü davrandığı gerekçesiyle eniştesiyle konuşmak üzere buluşan ve onu öldüren zanlı yakalanarak tutuklandı. Zanlının ifadesinde, “Küfür edince öfkemin kurbanı oldum, öldürmeyi planlamamıştım, çok pişmanım” dediği ileri sürüldü.

Adana'da kız kardeşine kötü

Olay, 19 Ağustos’ta Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, Cafer Gültekin (35), eşi S.G. ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle bir süre önce boşanma kararı aldı. Bu süreçte çift arasında çıkan tartışmayı öğrenen S.G.’nin kardeşi Volkan Özdemir (38), eniştesi Cafer’i evlerinin yakınındaki parkta konuşmak için buluşmaya davet etti. Buluşma sırasında aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Özdemir, tabancayla Gültekin’in başına ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Seyhan Devlet Hastanesine kaldırılan Gültekin, burada iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

GÖZALTI ARDINDAN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheli Volkan Özdemir’i yakalamak için iz sürdü. Yapılan operasyon sonucunda zanlı, saklandığı evde gözaltına alındı. “Öfkemin kurbanı oldum, çok pişmanım” Volkan Özdemir emniyetteki ifadesinde, “Kız kardeşime kötü davrandığını duydum, sorunlarını çözmeleri için Cafer’i konuşmaya çağırdım. Ancak, ona kardeşime bir daha zarar vermemesini söylediğimde, bana küfür etti. Öfkemin kurbanı oldum ve istemeden onu öldürdüm. Çok pişmanım” dediği iddia edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran'ın
Sıradaki Haber Narinin ailesinden açıklama”Dış güçler ve onların yerli uzantıları” ifadeleri dikkat çekti