Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adana’dan istediğimizi aldık “0-2”

Kocaelispor sezonun 4. maçında konuk olduğu Adanaspor’u Yusuf Cihat ve Barış Alıcı’nın golleriyle 2-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Yeşil siyahlılar beşinci karşılaşmasını Boluspor ile 16 Eylül’de İzmit’te oynayacak.

Kocaelispor sezonun 4. maçında

YUSUF CİHAT UZAKTAN AVLADI

İlk iki maçında önce Manisa ardından Eyüpspor’a kaybederek sezona istediği gibi başlayamayan Kocaelispor, geçtiğimiz hafta Altay’ı sahasında 3-2 yendi ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Hafta arasını moralli geçiren temsilcimiz, sezonun dördüncü maçında Adanaspor‘a konuk oldu. Yeşil siyahlılar zaman zaman zorlansa da Yusuf Cihat ve Barış’ın golleriyle 3 puana ulaşan taraf oldu. 

16 EYLÜL’DE BOLUSPOR İLE İZMİT’TE

Rakip takımda Diakite 30. dakikada Amaral’ın ayağına basarak ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Uzatma süresi ile birlikte yaklaşık 70 dakika boyunca iyi mücadele eden Adanaspor, Kocaelispor kalesinde gerilimli anların yaşanmasına neden olsa da 3 kez VAR’ın kıyısından dönen ekibimiz maçı kazanmasını bildi. Milli maç arasına moralli giren ve puanını 6’ya çıkaran Kocaelispor sezonun 5. maçında 16 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Boluspor’u ağırlayacak. Yeşil siyahlıların bir sonraki deplasmanı ise Şanlıurfa olacak.