Aday adayı Selvi Sarıgül’ü tebrik etti

Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından yapılan atama ile AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları başkanlığı görevine atanan Ahmet Sarıgül’e destek ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Aday adayı Selvi Sarıgül’ü tebrik etti

Bu kapsamda son olarak yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını duyuran, bu doğrultuda saha çalışmalarına başlayan FS Müşavirlik ve Denetim firmasının sahibi olan iş insanı Ferhat Selvi, Sarıgül ile bir araya geldi.

“AHMET KARDEŞİMİ KUTLUYORUM”

AK Parti Körfez İlçe binasında gerçekleşen ziyarette gençlik kolları başkanı Sarıgül ile buluşan ve görevinin kendisine hayırlı olmasını dileyen aday adayı Ferhat Selvi, “Teşkilatlarımız bir bütündür. Ancak hem gençlik kollarımız ve hem de kadın kollarımız siyasi hareketimizin en önemli mihenk taşlarıdır. Ahmet kardeşimi de yakından tanıyorum ve görevinde çok iyi işler çıkaracağına, kendisinin ve birlikte yol yürüdüğü yönetim kurulunun bu süreçte AK Parti davasına en büyük desteği sunacağına yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

SARIGÜL TEŞEKKÜR ETTİ

Genç bir aday adayı olarak Ferhat Selvi ile bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini dile getiren AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ise “Ferhat bey aile dostumuzdur, aynı zamanda benim için de bir ağabey mesafesindedir. İlgisi ve destek mesajları için teşekkür ediyorum. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi. Bu arada buluşma anısına iş insanı ve belediye başkanı aday adayı Ferhat Selvi, Sarıgül’e bir çiçek takdim etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ