Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Adaylarımız belli, iş birliği için uğraşacağız’

Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı her ilçe için adaylarını belirlediklerini söyleyerek, “İş birliği olsun diye uğraşacağız” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı

Yerel seçimlere aylar kala siyasi partiler hazırlıklarını tamamlıyor. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı Kocaeli’nin tüm ilçeleri için adaylarını belirlediklerini söyleyerek iş birliği olması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

“BÖLGEDEKİ ADAYLAR İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Konu hakkında gazetemize konuşan Arabacı, “Her ilçemiz için adaylarımızı belirledik. Ama Kocaeli genelinde iş birliği olabilir. Diğer partilerin ilçe başkanları ve bölgelerdeki adaylar ile görüşüyoruz. Çünkü birleşme ve iş birliği olmadan seçimin kazanılması çok zor. Mevcut iktidar partisi bile tek başına seçime gitmiyor.

“ADAYLARIMIZI SON DEMDE AÇIKLAYACAĞIZ”

Biz son ana kadar iş birliği olsun diye uğraşacağız. Son demde netice alamazsak adaylarımızı açıklayacağız. Çarşamba günü Derince adayımızı duyuracağız. Derince adayımız ilçe başkanımız İrfan Özyolcu olacak.

“GEBZE’Yİ İSTİYOR”

Genel merkez bizim sözlerimize güveniyor. Ben genel merkezimize ‘Kocaeli’de iş birliği yapmalıyız” dedim. Onlar da bize ‘2 haftalık süreçte adayları belirleyin’ dedi. Serap Bayram (Çakır) da Gebze’yi istiyor. Artık Gebze mi olur, Darıca mı olur bu hafta netleşecek” dedi.