Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adem Aydemir’den şampiyonluk açıklaması

Kocaelispor U-19 takımının başarılı teknik direktörü Adem Aydemir, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Aydemir “Erok maçında beklediğim oyunu göremedim ancak istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak bu işi başarırız” dedi.

Kocaelispor U-19 takımının başarılı

ÖNCELİĞİMİZ A TAKIMA FUTBOLCU KAZANDIRMAK

Sözlerine grup şampiyonluğu ile başlayan Aydemir şu şekilde konuştu: Devre arası geldik, bir ivme yakaladık Öncelikle başarıda pay sahibi olan kim varsa tek tek kutluyorum. Kocaelispor’un tüm yaş grupları Elit kategoride yer almalı. 19 grubu da bu anlamda çok kritik bir yaş grubu. Çünkü bizim öncelikli amacımız A takıma futbolcu göndermek, Elit kategoride mesafeyi kısaltabiliriz. İkinci planda tuttuğumuz skor ve sportif başarı ise çalışmalarımızın meyvesi oluyor.

İŞİMİZ DAHA BİTMEDİ

Erokspor ile oynadığımız bir bakıma final niteliği olan maçı kazandık ve grupta normal sezon şampiyonu olduk. Fakat daha işimiz bitmedi. 20 Nisan’da Antalya Manavgat’ta Erbaaspor ile karşılaşacağız ardından bir maç daha kazanıp finallerde yer almak istiyoruz. Takımımızda yetenekli arkadaşlarımız var ve gerek Kocaelispor gerekse de 2, 3. Lig’de mücadele etmelerini çok arzuluyoruz.

BEKLEDİĞİM OYUNU GÖREMEDİM

Eminim ki bu gençlerimizin taliplileri olacaktır. Erok maçında beklediğim oyun gücünü göremedim. Sarıyer, Tuzla, Arnavutköy maçlarındaki oyunumuzu sahaya yansıttığımızda Elit Lig’e yükselme duygumuz yükselir. Hedefe ulaşırsak çocuklarımızın gelişimi için çok daha temaslı, rekabetçi bir ligde yer alacağız. Futbolcularımıza güveniyorum. Erok maçında bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.