'Adem Yaman ile Akademi Günlüğü'nde KBB alanında yaşananlar konuşulacak

Kocaeli Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu olan Prof. Dr. Selahattin GENÇ, Nokta TV'de 2 Kasım Perşembe günü saat 21:30'da gerçekleşecek olan yayında, KBB alanında yaşanan son yenilikleri ve özellikle yeni doğanlarda işitme kayıpları ve koklear implantasyon konularını ele alacak.

'Adem Yaman ile Akademi Günlüğü'nde KBB alanında yaşananlar konuşulacak

Kulak Burun Boğaz alanında uluslararası alanda tanınmış bir isim olan Prof. Dr. Selahattin Genç, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle ve yaptığı araştırmalarla adından söz ettirmekte. Yeni doğanlarda işitme kaybının tanı ve tedavi süreçlerindeki son gelişmeleri aktaracak olan Prof. Dr. Genç, koklear implantasyonun da işitme kaybı yaşayan bireyler için önemli bir seçenek olduğunu vurgulayacak.

Program, Kocaeli Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nin öncülük ettiği çalışmaları ve sağlık alanında gerçekleştirdiği yenilikçi uygulamaları da ele alacak. Bu bilgilendirici programda, işitme kaybıyla ilgili farkındalığı artırmak ve koklear implantasyonun sağladığı avantajları vurgulamak amacıyla KBB alanında uzmanlaşmış herkesin ilgisini çekecek önemli konular ele alınacak. Tüm sağlık profesyonelleri ve ilgili herkesin, 2 Kasım Perşembe günü saat 21:30'da Nokta TV'de yayınlanacak olan bu önemli programa katılarak bilgi edinmeleri önerilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ